Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Meatballsi naši svagdašnji

Ono što se nikako nemore vrlim učesnicima u blogeraju osporiti je nedostatak mašte, tako neki imaju izmišljene prijatelje, imali smo slučaj i izmišljenog dječka, koji je od zle blogerice pobjegao glavom bez obzira, a zli jezici kažu da imamo i izmišljene pjesnikinje, koje razmjenjuju stihove s manično depresivnim likovima.

Svjedoci smo naime svakodnevno da su i ljubavolozi samo ljudi slabašni na tako moćne porive kao što je mržnja, pa smo tako mogli primijetiti da i, kako im nevine blogerice tepaju, vrhunski intelektualci, ma koliko se vješto pretvarali ne mogu a da ne upadnu u situacije, u kojima im se oči zakrvave ko kad imaju nevjerojatno tvrdu stolicu koja neće da izađe, a sve zbog prizemnih poriva poput mržnje.

Tako smo kroz nadasve visprenu diskusiju saznali da za velik broj umrlih od corone u stvari nisu krivi maloumnici koji neće da se cijepe, i koji se bore za slobodu od maski, nego vlada, adeze, i Hrvati, ne nužno tim redoslijedom.

Evidentno je naime kad pogledamo recimo i primjerke najglupljih i najistaknutijih antivaksera na blogu da su to listom sve desničari i adezeovci.

Upravo je nevjerojatno kako se vrhunski intelektualci, ne mogu oduprijeti tako prizemnim porivima kao što je mržnja, u bilo kojoj situaciji koja se može povezati s Hrvatskom, i kako ih uznemirava i tek puko postojanje iste.

Sad se moremo vratit ljubavologiji, jeste li vi team sarme ili team punjene paprike, ta dva jela u potpunosti pobijaju teorije da ambalaža nije važna, imamo praktički jedno te isto jelo zapakirano u različitu ambalažu, koja čini suštinsku razliku.

dakle volite li više sarmu ili punjenu papriku

jedete li i ambalažu ili samo iznutrice

spadate li u one koji i od jednog i od drugog više vole ćufte

kako se hrvatski kažu ćufte

mislite li da će se za tries godina ćufte zvat mitbolsi


Post je objavljen 04.01.2022. u 10:02 sati.