Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

O leopardin i lepririćin

Meni je malo ža Blogija, od ovih dvadesetoro kojih pišu po blogu desetero je totalnih bezveznjaka, petoro je apsolutno netalentiranih, a nekolicinu on iz jako " objektivnih" razloga izbjegava, i onda ajde ti u takvoj situVaciji uredi naslovnicu da ne bude bezveze.

Jebiga štaš sad.

Najgore je kad nema Eura, jer su svi ostali operirani od humora, dobro ima nekih pokušaja, ali to ispane ko da Her Flick priča viceve.

Kaže kolegica Julka da su ovi ljubavolozi, gori od mrzitelja, sučin se kolega Kupus složio.

Ja mislin da nisu, da su u stvari isti, mrzitelji mislu da imaju ljudsko pravo radit sranje jer neko misli drugačije od njih, a ljubavolozi da u ime toga što oni nazivaju ljubavlju, a složili smo se da je to u stvari samozadovoljavanje ili mansturbacija, mogu radit šta oće.

Jel vama urnebesno, kad incestuozno erotski pjesnik, gledatelj u vaginu u teatru, noćni jahač s kumovima, i kojekakve sovuljage, laprdaju o mržnji.

Ja se svaki put kad ih vidim zamalo userem od milošte, skoro jednako kad ljubavolozi krenu sa svojim dijarejama.

Od svega je ipak najjače kad teroristi krenu Blogija optuživat da je on kriv jer eto nije meni pobrisao blog, jer onda bi sve bilo u redu.

Ali tako mu i triba, on je ionako ljubavolog, koji misli da iz ljubavi prema nekim blogericama more radit sranja kakva oće.

Dakle u konačnici Moremo zaključit da laprdala o mržnji, i ljubavolozi zaslužuju jedni druge, a svi skupa zaslužuju Blogija, kojeg mi je pomalo ža, jer nema od čega sklopit naslovnicu, ali u konačnici sam je kriv.

Post je objavljen 03.01.2022. u 18:26 sati.