Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kad mendule procvitaju

Koliko je u stvari priglupo, praznoglavo, i na koncu oholo poželjeti nešto drugo osim zdravlja.
U konačnici svi pa i oni najgluplji među nama, priznali to ili ne, dođu do takvog saznanja.
U međuvremenu laprdaju o ljepoti, pišu pjesme, razbacuju se tuđim riječima, traže više nivoe kolektivne svijesti, kojekakva prava i slobode, i šta ti ja znam.

Oholo je i priglupo zbog onih koji više nisu s nama, bilo što drugo poželjeti sebi ili bilo kome osim zdravlja, ne samo oholo i glupo nego i uvredljivo, i nadasve praznoglavo.

U prošloj godini smo osim idiota kojima je pravo na izbor ubijanja vlastite nerođene djece civilizacijski doseg, dobili i još veće idiote kojima bi pravo na neograničeno sirenje zaraze, trebao biti jednako tako civilizacijski doseg.

Zanimljivo je da te dvije skupine jedne o drugima misle da su totalni kreteni, i da su i jedni i drugi potpuno u pravu.

Doduše ima i urnebesnih maloumnika koji zagovaraju i pravo žene da masakrira nerođenu djecu, i pravo pojedinca da nesmetano širi zarazu.

U obadva slučaja se da demistificiramo tu plemenitu borbu za prava, radi isključivo o prodavanju magle, neodgovornih pojedinaca kojima je važniji njihov Komod nego nečiji život, i nema veze o kome se radi, potpunim strancima članovima uže obitelji ili vlastitoj nerođenoj djeci, uvijek je u pitanju sebični ološ, koji će vas kako bi zadržao ili stekao pravo da iz vlastite komocije nekome nanosi zlo, ako mu se suprostavite, nazvati fašistom, zaostalim, reakcionarnim, i šta ti ja znam.

Zato nemojte popušiti priču kako to nisu loši ljudi, nego su eto zavedeni, neinformirani, uplašeni, to su jednostavno likovi koji bi vam gazili po glavi samo da oni isplivaju, oni nikad ne bi ka oni lik iz Titanika, šta je Metija onu trebu na onu dasku a on potonija, oni bi vas zgurali s daske i udarali po prstima.

Kaže simpatična mlada blogerica Klockavica kako sam ja nekada bio veseo i simpatičan, nadam se da ću i opet to biti, primjetili ste vjerojatno da me neko vrijeme nije bilo, o razlozima ne bi, ali svakako nije bilo u pitanju skrivanje pred progonom, kao što su neki idioti ovdje tvrdili.

Inače na snagu je stupio neki zakon po kojem je urednik koji ne postoji odgovoran za sirenje govora mržnje, pa će se vjerojatno neki idioti čudit sto Ce bit brisani, i u tome vidjeti urotu i atak na njihove slobode kao i do sada.

Nadam se samo da će to raditi neko ko stvarno zna sto je govor mržnje, a ne neki poluinteligentni nadobudni administrator koji će mislit da je govor mržnje ono što se njemu ne sviđa.


Post je objavljen 02.01.2022. u 20:02 sati.