Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

Želim Vam u 2022.:

Dragim posjetiteljima ovog bloga želim svo dobro ovoga svijeta i čvrstu vjeru koja će u radosti Vašeg srca čvrsto nositi ključ kraljevstva nebeskog, a vaša ljubav da preraste u onu božansku, koja vas i sve oko vas grli u jednoj istini i ljubavi, pa prema tome želim svima da:
- Bolesnima, da se potpuno predaju Božjoj volji, jer, mnogi su tek tada ozdravili!
- Da zapamtite: liječnik svakog liječi a Božja volja izliječi! I ne bojmo se „ranijeg“ odlaska, jer svatko se vraća upravo onda kada obavi svoju misiju - koja nam je često nepoznata.
- Da Isusu, Kralju svemira, predate sve svoje grijehe, boli i slabosti, kako bi bili ozdravljeni!
- Da molite, i imate povjerenja u Boga, jer On uvijek odgovara na molitvu u onome što nama koristi za naš život, našu obitelji i spasenje duše.
- Evanđelje ne pretvara ljude u ono što nisu nego ih potiče na spasenje u onome što jesu!
- Želim vam mistično iskustvo po daru vjere koja se očituje po radosti slušanja i žaru primanja Božje riječi. Božja riječ ne čeka nego se želi prelijevati u srcima ljudi i krijepiti bližnje u krilu božanske ljubavi.
- Da ne brinete o onima koji u svašta vjeruju, koji se služe lažima, oni su (samo ili zauvijek) podlegli nagovorima Zloga jer još ne vjeruju da su djeca Božja. Njihov put na koncu je težak i bolan radi ljubavi koja im se nudi i pati za njihovim gubitkom..
- Želim da se ponovno rodiš u svom srcu, a to ćeš spoznati kada započneš tražiti svoje i dijeliti sa njima život kraljevstva nebeskog još ovdje na zemlji.
- Da budeš hodočasnik bar jednom godišnje, i tako potvrđuješ svoju vjeru!
- Da se pouzdaješ u istinsku ljubav nebeskog Oca i stvoritelja, od kojeg se često udaljavamo radi svojih grijeha, jer ako se okrenemo na drugu stranu - čeka nas beskonačno ništavilo!
- Da ne bude nitko bez Oca, dijete bez roditelja koje nije iskusilo tko ga je stvorio, tko ga voli, tko ga je pozvao u život, tko se brine o njemu.
- Da cijenite svoje dostojanstvo koje je dato po rođenju, da ne tražite dopuštenje u svojoj slobodi, da bez straha svako koristi svoju slobodu izbora te nakon izbora uživa svoju sudbinu.
- Jesmo i moramo ostati slobodna bića je se Bog odrekao svoje svemoći da bi mi bili slobodni.
- Da nitko ne izgubi slobodu jer, onog dana kada tlačitelj čovječanstvu oduzme ljudske slobode to će biti njegov kraj i početak novog stvaranja.

***SRETNO I PONOSNO U NOVOJ 2022. GODINI
EuM


Post je objavljen 31.12.2021. u 19:04 sati.