Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Nova Godina… se bliži...

Nova Godina…
Za dan dva dolazi Nova godina u pratnji dedice, sa sedom bradom u crvenom kaputu, Deda Mraz.
Deda Mraz je politički potomak Božić Bate i svetog Nikole, koji je zadržao ono Hoho ho i vreće sa darovima.
Nova godina je famozna svetleća, mlada, dekoltirana, lepotica
On iskusan, nosi dve vreće. Spakovao darove poželjne i neželjene.U jednoj su pokloni za one koji su bili dobri. Ne objašnjava kako i u kom smislu dobri. Nečije dobro, drugom je zlo, a nečije zlo teško da doprinese dobrom. No, bez filozofiranja. U drugoj je ko zna što, obično nije nešto što poželimo. Da se mene pita tu drugu vreću ne bi ni spakovao. Volila bih živeti u Utopiji…


Deda Mraz je krenuo. Molila bih nadležne da ga zaustave na tom putu delenja paketića i zaposle u saobraćajnom i poštanskom preduzeću. Što on proputuje za 24 sata nijedna kompanija nije uspela……..Frr i obiđe celu planetu i baš svaki kutak, svaki dom, kao donese radost i smeh. Dobro, neka bude tako bar jedne godine.
Ona vrtiguza, Nova, i ne zna što je čeka na našoj planeti. Savetovala bi joj da pogleda svoju prethodnicu i što se od nje napravilo za samo jednu godinu.

Dakle, Bliži se kraj godine.
Opominjem sve blogere da ukoliko do sada nisu napravili nijednu grešku, požure.
Za mene ne brinite, ja sam malo požurila, jedno desetak godina ne moram ništa zgrešiti. Norma učinjenih gluposti je više nego ispunjena…
Bilo kako bilo,
Sretno vam novo leto, to jest godina, zdravi vi meni svi bili, jeli pili, što ko voli i što ko sme, a za ostalo se možete pobrinuti i sami.
ŽIVELI!!!!



Post je objavljen 29.12.2021. u 09:13 sati.