Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alenalispahic-novitr

Marketing

Misao pred Novu godinu 2022

Ponedjeljak je prošao, prvi su jutarnji sati Novog dana, Utorak je 28.12.2021. Pretpostavljam da sam i dalje novi, nisam više u NOVOM Sadu ali jesam u NOVOM Travniku. O tome sam već govorio, vjerovatno bih bio u NOVOM BEOGRADU ILI NOVOM ZAGREBU ILI KAŠTEL NOVOM, u Engleskoj bi to bio, ne Liverpool FC nego baš NEW CASTLE FC. Ima jedna priča kako se jedan Irvina Washintona kako je jedan zaspao u NEW AMSTERDAM-u a probudio se u NEW YORK-u.
Bila je sredina godine tačno kraj Aprila a u Maju sam već bio u svom Pucarevu odnosno Novom Travniku na Dan Mladosti.
Došle su Kviki i Luna, ipak nastavili smo lijepo družiti se nakon promocije romana Herbarijum Ane Frank, nove pjesme su uvijek tu, pretpostavljam da smo ih u Novom Travniku napisali 100-200 minimum. I roman Lucy.

Kako u smislu brojeva gledam bila je ta obljetnica 1987 -2020, tih 33 godina uspješnoga umjetničkoga rada i kulturnoga djelovanja od moje prve pjesme Moja zvijezda, kasnije poznatija i kao Moja Zvezda. Sada smo već uveliko na Route 66 kako sam nazvao taj put koji je prema mnogima iako ne mainstream, ne previše, takoreći autostrada ali ipak ima svoje neke draži i ovako ima "ono nešto" Zajedno smo, prijatelji moje umjetnosti, uspjeli napisati i prvi roman u od Dana Mladosi u Novom Travniku, s tim da pretpostavljam kako sam, čitajući malo i Tao Te Ching i našao sam na youtube meaning number sad ako je 2021 bila 5 sad će biti 6. Dva je u školi bila prolazna ocjena i nema je u 2022 nadam se da će tako biti za sve nas. Mislim u zbiru 6 i ako se okrene naopako to je opet broj to je 9 sve se nadam ne trebamo brinuti, glede čovječanstva, tu je naravno uvijek vječiti optimizam, vjera, nada, i naravno ljubav. Mislim da sam u ranijim godinama možda zapostavljao podznak tako da pored navedenih klubova koje sam pratio sad, tražeći u Wikipediji gledam i one koje su Vaga a pretpostavljam da to onda znači da i antipod važi a to je Ovan. Na primjer, od ranije sam bio upoznat sa sjajnim rezultatima Lilla FC ili Bordoux FC ali sada još i više, gledam pratim. Tu su sad i Leeds United gdje sad navijam da ne ispadnu iz Premiershipa. I Porto FC ne igra loše. Ali, ne mogu nas sada samo tim opterečivati, siguran sam kako ima još Vaga u Nogometnim ligama i Sportska udruženja tako ćemo svakako nastojati podržavati estetski doživljaj u poetici i pjesmama. Ako dakle saberemo nadolazeću 2022 to je dakle 6 onda neka bude i više muzike iz 60-tih ali i 80-tih ako to pomnožimo. I to je sve. Nema više tu, što se kaže pet - šest, još koji dan, već sutra 29.12.2021 prekosutra 30.12.2021, ipak da se ne bi šta, nedao Bog izjalovilo, sačekat ćemo da se kazaljke poklope u Novoj godini. To tada još malo ćemo tu pet- šest., promišljati ovo-ono i to, tako-to.

Post je objavljen 28.12.2021. u 04:30 sati.