Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

2021: (35+) vs (-35) 6/3

Prema najavi, odigran je tradicionalni revijalni susret između ekipa (35+) i (-35). Susret se igrao u subotu, 27.11, na terenima TC Mostar s početkom u 10 h. Budući da je čitavi dan kišilo svi mečevi su se igrali na unutarnjim terenima. Nakon ugodnog ćaskanja u i ispred prostorija kluba, susret su u 10. 00 (h) pojedinačnim mečevima otvorili, četvrta i peta ˝ploča˝ po ekipi: Boris Skoko (ŠB) vs Denis Voloder (MO), te Dragan Marković (MO) vs Roberto Čović (MO). Obadva meča su bila lišena prave neizvjesnosti pa su u oba slavili ˝stariji˝. Skoko je pobjedio Volodera rezultatom 6/0,6/3, dok je u drugom meču Marković nadigrao Čovića 6/2,6/2. Nakon prve serije mečeva ˝35+˝ stvaraju početnu prednost 2-0.
Drugi krug single mečeva su igrali druga i treća ploča po ekipama: Dubravko Šimunović (MO) vs Ante Knezović (ŠB), te Niko Brčić (MEĐ) vs Marko Marić (MO). Slično kao u prvoj, u drugoj seriji single mečeva ˝stariji˝ dominiraju i dolaze do pobjede. Šimunović- Knezović 6/3,6/2 te Brčić- Marić 6/1,6/3 pa je tako ukupna prednost narasla ga 4/0 za ekipu (35+). Da li je u pitanju odlučujuća prednost ili se ˝mlađi˝ mogu nekim čudom vratiti u završnici ostalo je za vidjeti....?!
U trećoj seriji single mečeva sastale su se prve i šeste ploče po ekipama: Igor Musa (MO) vs Admir Osmičević (MO) te Dado Jarak (ČP) vs Veselko Vištica (LJU). U reprizi finala lige TLRM Musa je opet pokazao da je u ovome trenutku bolji i nadigrao Osmičevića sa uvjerljivih 6/1,6/2 te tako donio svojoj ekipi nedostižnu prednost od 5-0. U zadnjem single meču jedini single bod za ekipu ˝mlađih˝ donio je Vištica koji je pobjedio Jaraka rezultatom 6/2,6/4 te tako ubilježio prvi bod za ekipu ˝mlađih˝.
Nakon sto je ekipa 35+ osigurala pobjedu, u mečevima parova za ekipu ˝ 35+˝ šansu da zaigraju dobili su neki novi igrači. Kapetani ekipa nominirali su igrače za parove u obje ekipe i bez obzira što nisu odlučivali o konačnom ishodu, prikazana je dobra igra parova. U prvom meču parova, par Jarak/Šimunović svladao je par Voloder/ Landeka 6/2,6/2, dok su u drugom i trećem meču parova slavili parovi ekipe ˝-35˝. Osmičević/Vištica su svladali par Brčić/Sentić 4/6,6/2,10/7 dok su u posljednjem meču parova Čović/Zubić svladali par Marković/Pranjić 6/3,6/3. Na kraju ekipa ˝mlađih˝ slavi u igri parova te smanjuje ukupni zaostatak za ekipom ˝starijih˝ na 6/3. Čestitke Dubiju i Vesi koji su za svoje ekipe osigurali po dvije pobjede. Treba napomenuti da obje ekipe nisu nastupile u najjačim sastavima. Kod ekipe ˝starijih˝ nisu igrali Dodig, Cico, Medak, Cika, Repar... dok kod ekipe ˝mlađih˝ nisu nastupili: Bajić, Branac, Toša, Čoke, Tomi... Bravo za sve koji su se odazvali i sudjelovali čime je zadržana lijepa tradicija međusobnog "obračuna" na kraju godine i zaokružena još jedna sezona HT Toura

Post je objavljen 20.12.2021. u 08:03 sati.