Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emirnisic

Marketing

Kako sam proslavio rođendan...



Rođendani su nešto posebno, dan je to kada svi prema nama iskazuju ljubav i pažnju. Sve mi je u životu neobično pa i rođendan, a priprema je krenula 7 dana ranije, trebalo je naći oldtimer koji ćemo po običaju spašavati ali to baš mora biti na moj rođendan,po prijedlogu mog najboljeg prijatelja Valtera. Sjetio se da mu je neko, nekada pričao da postoji Zastavin kombi na potezu od Ćende do Brnjice, te me u jedan sumrak nagovorio da krenemo u potragu. Ne treba mi dva puta reći, svaki takav izazov prihvatim. Imali smo sreću pa smo ga pronašli, a između kombija i nas ispriječio se nabujali potok preko kojeg nije bilo mosta. Preskočili smo, i prišli kombiju, razgledali, a onda krenuli u potragu za vlasnikom. To nam je uspjelo sutradan i kombi je kupljen, a danima je planirano izvlaćenje, i prikupljano sve što treba i ne treba u tu svrhu.

Imao sam želju da na moj rođendan pada snijeg, što mi se ispunilo, želio sam rođendan provesti sa mojim najboljim drugom Valterom, i to se ispunilo. Naposlijetku, želio sam da taj dan posvetimo svojoj misiji spašavanja oldtimera. I to mi se ispunilo, pa bio je to zaista predivan rođendan. Dan ranije proslavio sam ga sa radnim kolegama, i baš sam se nakupio poklona, na čemu im se posebno zahvaljujem, ali kobasice na prutu bile su ukusnije od torte, od svega što sam mogao zamisliti, i imale su poseban uskus pod snježnim pahuljama.
Svaki stari automobil zanimljiv je na svoj način, ovaj će uskoro otpočeti novi život jer ga očekuje restauracija. Rođendanski poklon s Valterove strane je uspio, dobio sam sasvim drugačiji rođenan, zbog čega sam sretan.





Post je objavljen 15.12.2021. u 19:42 sati.