Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Gejmerska stolica……


Stolici, koju koristim godinama za rad ne kompjuteru, došao kraj. Zamenim je sa foteljom iz dnevne sobe.
Fotelja iz doba Tutankamona, a i tih dimenzija. Ne možeš komotno je privući stolu ako nisi dizač tegova. Najčešće je prvo privučem stolu, pa onda uskačem elegantmo nešto između skokova u vodu i preskakanja prepona. Kad sednem ne mrdam satima, jer je izlazak još spektakularniji.
Pokušala sam da rešim probem laptopom, ali zaklopi se, nema gde da ga uključim ili zaboravim da napunim baterije… Mobitel ne pominjite, imam ga, nije da nemam ali ne onaj moderni na pipkanje nego nešto iz doba jure, i odlično služi. Da imam rezervnog programera u kući, da sve pokazuje kad zapnem ili da sam školovana bila bi i tehnika naprednija.
Tražim na internetu tu stolicu, i nađem gej-merska stolica.




Prvo sam mislila da je to nešto za sexualne fantazije, pa sam okrenula. Jedva ponovo nađoh. A stolica milion sve na akciji. To akcija ne znači da te stolica juri po kući kad ti se ne da na komp, nego da su stare zalihe sa kojima ne znaju šta će, pa da ih utrape naivcima.
Svašta možeš birati i boju i veličinu, i materjal, popularna eko kože. Eko znači da je nešto zdravo, a koža valjda da možeš sesti gologuz u stolicu, jer kože nije videlo ni od komarca, a ne od neke veće životinje.
Koju god sam upipkala da kupim, baš ta prodata, a guraju neke boje ljubičasta, naranđasta i još neke drečave. Tražim boju više kao da sam daltonista, neutralno…i…i nađoh nešto, kaže masira lumbalni deo. Ma jesu li te stolice stvarno za rad ili su to ipak nemoralne stolice… Masira li na struju?? Sednem da pišem, a ono počne drmati struja...ima da budu postovi vatra živa.
Naručiti ili ne, i za koju se odlučiti?? Možda ono u stilu eci peci pec.
Sad čekamo da vidim što će i kako stići. Ako stigne u komadićima šrafovi i daskice, u živim eko životinjama, nagrabusila sam… Možda malo i sačekam neki savet od iskusnijih.


Post je objavljen 13.12.2021. u 10:46 sati.