Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Treća nedjelka Adventa



Radila sam danas' iako mi je po planu pripadao neradni dan' al ja sam timski igrač' pa kad je netko od mojih cijepljenih kolega' u karanteni' zbog ' znate već' ja uskočim. Danas sam se zgorozila' nad jednom objavom minisarstva zdravlja' kao sreća dolazi u tri stvari' pa svi " stari od 6 banki" (alooo ko je staar' danas sam zamjenila kolegicu od 30.) mogu se cijepiti busterom trećim' bez najave i termnina. A ja sam Frau od 6. banki' necjepljena i radim ko tri od dvadeset! Fala lipa' em ste me uvrijedili' em ne želim! Točka i usličnik! Nikaki upitnik.

Došla sam doma' u naš mali stan' oko pol 2. Napravila dobar ručak( al ručala sam sama' jer moj životni supatnik radi do 10 navečer) i zapalila tri svijeće. Čekam mrak da popalim sve lampice' slušam božićne pjesme' i nirvana. Dok je još danje svjetlo' idem na jezero blizu mene' " ukrast" malo jelovi i borovi grančica za dekoraciju i sve u svemu' baš jedna lijepa nedjelja.
Blagoslovljenu' zdravu i tihu nedljelju želim SVIMA. I kojima je važna' kao meni' i onima kojima je "tek nedjelja" i cijepljenima i necijepljenima' posebice onima koji rade!
Uživajte' živi se svaki dan!
Nađite u svakom danu' nešto što Vas raduje ( mene ovo blagdansko doba jer 19. godina nisam imala Božić) ma kolko u svakom danu' zabranjuju nešto normalno ljudski - npr. da si odemo kupiti čizme' jer stare " prokišnjavaju" - ha kad ne možemo' ne smijemo' ferboten'u stare stavimo najlonsku vrećicu#####



Post je objavljen 12.12.2021. u 14:48 sati.