Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Kao rani mraz

Jučer sam bila u Rijeci. Iako je bilo kišno, kišu nisam vidjela. Meni je sve bilo super! :))) Došla sam na večer Balaševića, koju je priredio duo "Kao rani mraz". Pjevač: Teo De Privitellio.
No, dan prije toga sam saznala da moja prijateljica iz studentskih dana - Mare moja - ima koronu i da se nećemo vidjeti :((((. Dobro! Ni tada nsiam odustala. I baš sam zadovoljna što nisam. Jer je bilo super.
Kad sam stigla, otišla sam nešto pojesti.


Sarma i pire krumpir...

Riječki advent i Pepeljugina kočija...
Čekanje na susret s Konobaricom...K Zajcu...

Kava i voda s citrusima...Deset kuna! To u Zagrebu jednostavno ne možeš dobiti...Pogledaju poprijeko u Zagrebu i kad tražiš čašu vode, a gdje još vodu s limunom ili narančom....
Konobarica je stigla, pa smo uživale u čaši vina - ja muškat, a Konobarica je izabrala crno vino...

Divota! Nismo ni osjetile, u toplom i uz priču, koliko brzo vrijeme prolazi.....Konobarica je divna, mudra i predraga žena, koja uz to odlično piše! Puno toga imamo zajedničkog: moj tata je cijeli život proveo u turizmu; u hotelu....Praksu je odradio u Opatiji, i bio oduševljen. Julijana je sljedeća nit koja nas veže...Uglavnom - baš smo se našle! Početak je to jednog divnog prijateljstva. Jedva čekam Konobaricu u Zagrebuuuu....
I pred sam koncert: Činka koja se zove: Jel netko rekao čokolada?! :))))

I sada ide najljepše: koncert...

Evo mene u prvom redu!:))) S maskom....Na kraju me klavijaturist pitao: ali, ja vas od nekud poznajem....Da, poznaješ sinko. :)))) S koncerata, s koncerata....:))))Po želji su mi odsvirali Ringišpil...:))) U rano kišno jutro stigla u Zagreb. Poslala poklon u Split za Svetog Nikolu. Sretna kao sretna godina!!! Ljubim! Ps: Konobarica fotkala nas dvije zajedno, ali mi javlja da je krivi format slike....Ljub!

Post je objavljen 04.12.2021. u 01:06 sati.