Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Ko o čemu' ja o..

Pizdarijama! DAL?
Pročitala sam...neć kopirat' nit citirat' slobodno ću ( još jedina sloboda koju koristim) interpretirat -
- Glavni simptom novog omicron soja ( bemti ponestat će im grčki slova) je TAJ - da simptoma - NEMA????????
Navodno ga ni testovi ne prepoznaju! I što sad? Čekati novo cjepivo? 100- to po redu ?
Stara sam' al žilava' vitalna' u svojoj 60- oj godini uzverem se na šest kat " ko koza" bez da se uzdišem' imam sve zube' ne nosim naočale' imam kilažu iz srednje škole' nemam masnoća ( a cili život jedem na masti - štab drugo' Slavonka sam ) šećer ni na vidiku' ' tlak ko u sportaša' radim ko konj ( a i moj doktor mi to reko na zadnjem sistematskom) zdravom seljačkom logikom i nikakva političkaznanost' nadrilječništvo' diktatura jednoumlja'ne može me uvjeriti da je kemijski imunitet' cjepivom dan 'JAČI od prirodnog ( krvna grupa' RH faktor' prehrana' podneblje di živiš' geni etc.etc.)
I premda me Anči napičila' da sam neodgovorna' jer se ne želim cijepiti ( jedina sam u svojoj firmi necjepljena i kusam svaki dan " mobing" ) i napisala mi da " sam od kamena"' a nisam' ja sam od blata' crnice i sijena!
Šta god ko mislio' o " bazenu necijepljenih" mi SMO' zadnja crta obrane' jer ja se svaki dan testiram ( sad u RH' - 7 dana bila' ograničila kontakte' drage ljude nisam vidla' nit ćevape s njima izila' potrošila sam cijelu plaću' na testiranja -test ah nabavna cijena 15 kuna' a testirani plati 200 kunića- bilo mi " lakše" jer lova ne ide u bezdan' zvan budžet' neg lokalnij bolnici). I da JA nisam ..odgovorna!!!!
Ovdi počinje lockdown za me - mogu raditi ( bemti radim četr godine bez dana bolovanja)' mogu u trgovinu živežnim namirnicama' k liječniku' u ljekarnu' na benzinsku. Bemti mjere' ko da živim drugačije!
Glavno da za " novi" soj - simptoma NEMA!
Đizus!
Šta je slijedeće? Da od 5 saobraćajki' 4 necijepljena izazovu.
Razmišljate pozitivno ostanite negativni. I ovo je malo jača pizdarija.

Post je objavljen 02.12.2021. u 18:11 sati.