Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

hd-sl-z laže˛Državni proračun RH za 2022.g. je lažnim stavkama povećan kako bi proračunski manjak (deficit) iskazan u postotku bio manji.

Stavke u kojima će se manje trošiti nego je proračunom predviđeno su zdravstvo, školstvo, policija, vojska, znanost, sport, ...
Taj nedostatak proračunskih novaca mnogi će doživjeti kao smanjenje usluga, standarda i mogućnosti poslovnog uspjeha ...
Podjednako je nerealno predviđena prihodovna strana, što znači da je proračunski manjak izrazito velik (uzrok za uzbunu i urgentne mjere smjene vlast ).

Sve upućuje na međunarodnu zavjeru uvlačenja RH u euro-zonu po njihovim nakanama (ropstvo), a ne "ozdravljenje" ruskosrpsko-jugoslavenskosocijalističke tumorozne privrede koja je prizvodila ropstvo i siromaštvo.

Hrvatska je na koljenima jer ste vi nepismeni, podmitljivi, pokvareni i bezvrijedni, pa će ekonomske pogodnosti RH koristiti tReći Raich (njemačka na čelu Europske unije).
Podjednako ste prestali brinuti za hrvatsku monetu - kunu. Za eure ćete "pišati krv", jer roboti nisu jugoslaveni, samoupravljači niti komunisti - rade za one koji ih napajaju softwareom i strujom.Post je objavljen 01.12.2021. u 22:37 sati.