Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

u selu malom, pitomom slavonskom

Baš sam mislio kako će neko nesto napisat o srpskom junaštvu mlade mirno reintegrirane srpske mladunčadi, u selu malom pitomom Slavonskom.

Mislim ono ne moraš se ti uvik gurat, ako neće niko od Srba, oće neki od kobajagi Jugoslovena, kad su već nako ogorčeno osudili atentat limunom na šefa partije koju je osnovao osuđeni ratni zločinac.

Kad ono ništa ogorčena govna šute i smrde.

Daklen za neupućene, one koji ne prate vijesti, osim kad se zgodi atentat limunom, i one koji samo blog čitaju, u selu malom pitomom Slavonskom u sitnim noćnim satima, pod očitim utjecajem alkohola, jer kako bi mu inače tako nešto strasno palo na pamet, nekakav lik je zaželio da se pusti Mata od propalog političara Škore.

To se nije svidjelo mladim mirno reintegriranim Srbima, pa su dotičnog nokautirali, onda ga na podu dobro iscipelarili, i otpremili na hitnu, uz komentar da možda ne bi i Thompsona da mu puste.

Sve skupa se dogodilo da jos jednom naglasimo u selu malom pitomom Slavonskom, ne u Kuala Lumpuru, ili u Čačku, skupina Srba je iscipelarila, i zamalo zatukla čovjeka koji je poželio pjesmu.

Događaj je sam po sebi skandalozan, ali ono sto je u stvari još skandaloznije je izostanak bilo kakve reakcije, valjda stupanj nasilja nije bio dovoljan, valjda će smeće koje bude zgroženo kad se dogodi atentat limunom, reagirati kad nekome zavežu ruke i noge žicom i pucaju mu u potiljak, kao ovima sto ih iskopavaju ovih dana u selu malom pitomom Slavonskom.

I nemojte mi samo laprdat o alkoholu i pijanim budalama, gađat ću vas limunom.

Post je objavljen 30.11.2021. u 12:22 sati.