Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Za sva vrimena

Ekstremni ljevičari, ekstremni desničari, i ekstremni idioti, su opet prosvjedovali.

Ovaj put niko nije platio bus i sendvić s mortadelom pa ih je bilo dosta manje, a i kiša je padala.

Kiša je satrala više ekstremista nego sve progresivne snage zajedno.

I sendvić s mortadelom ima veliku ulogu u revolucijama, i pobunjeni srpski zločinci su se držali dok je bilo pašteta, kad je nestalo pašteta sili su na traktor i ošli u Srbiju.

Za očekivat je dakle da se ekstremni ljevičari povuku i zapivaju pisme od Noleta i Đoleta, ekstremni desničari da odu na cajke, a da s prosvjedima nastave samo ekstremni idioti.

Neki dan kad je nevina žrtva okorjele pedofilke vrancuski precjednik Makarun, doša prodat avijone, koji nemilo smetaju Aci Vučiću i poklonicima Đoleta i Noleta, pozvao je predstavnike Hajduka, inače kluba koji je nositelj najvišeg francuskog odlikovanja, zbog svoje uloge za vrijeme drugog svjetskog rata.

Kao sto postoje ljudi koje možemo nazvati najvećima zbog njihovih odluka u teškim vremenima, tako postoje i takvi klubovi.

Jedan od njih je i Hajduk koji je kad je za vrijeme fašističke okupacije ošo u ilegalu i igrao utakmice sa savezničkim snagama, i bio na pravoj strani povijesti, jednako kao i onda kada je dresa skinuo petokraku.

Ipak u egzotičnoj povijesti jednog nogometnog kluba bilo bi šteta da neki detalji ostanu neprimjećeni, kao prica o Luki Bučeviću



Luki je kako on kaže Hajduk sve na svitu, i svi snovi su mu se ispunili kad ga je Hajduk zaposlio.

A Hajduk, možda nije najuspješniji na svijetu, vjerojatno nikad neće osvojiti ligu prvaka, ali i ne treba da bi bio najveći, jer eto za razliku od drugih ima svoj specijalni tim, koji se nedavno upisao za sva vrimena, doli na Poljudu, zahvaljujući Društvu prijatelja Hajduka iz New Yorka.

Dakle sad i svi vi kojima nije jasno kako se postaje najveći, možete, ako možete, u što iskreno sumnjam, shvatit da najveći postaju oni koji u teškim vremenima, donose prave odluke, imaju specijalni tim i navijače koji misle o na druge.




Post je objavljen 28.11.2021. u 09:57 sati.