Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

Kad šupak umisli da je ANUS

E dakle?!?!

To jutro -Veli moja ćera ( konačno smo zajedno' pusa po pusa' zagrljaj snažni) - Mama' ajd da te našminkam!-
Ja pogleda van' a vani magličavo' kapljičavo' memljivo!
Kaza ja njoj - Pogle van' sve je vlažno' rastopit će se sve to!
- A ne' imam ja kvalitetnu šminku!
Prepusti se' kad si se zadnji put našminkala' prije tri godine kad se brat ženio jel ( da' istina) i unese mi se u facu' i ja utonem u taj njen plavo- zeleni pogled 'kojem nikad ništa mogla nisam odbit. Utopim se u njemu' sva blažena! Moja kći! Zna šta radi i kako to dobiti. Ljuljuškam se' opijena u toj " laguni".
- Ajd šminkaj!- sva od njenog prisustva i tih magičnih očiju opijena ' velim.
Veli Ona - kakav look hoćeš? I krenu s Bety bup' ja to odbi jer me podsjeti na pup- kakicu' i nabroja ona100 drugih ( ?????) i završi s dimnim.
- E taj oću' znam šta je taj ( ma pojma nemam' ja od " šminke" imam samo lipbalm i maskaru' al jednu jedinu' jer od drugih plačem i imam alergiju' da kad me vide s crvenim očima' bježe svi od mene jer misle da imam " ebolu").
I našmika me' idemo Ona i ja u grad' na " žensko" druženje. I kad je završila ( ucrvala sam se' ja ni kod frizera' ne mogu bit dulje od pol sata' jer " pozvjerim')
Velim joj - Ajd sad' zrcalo da vidim!!
Donese Ona špiglu i ja šta prvo vidim - Bemti rakun me gleda ( taj dimni look uopće nije siv - kak sam si zamislila' neg..crn). Nosinu mi smanjila' usta povećala' wau' imam nosić' imaam konačno usniiice i tuga me uvati - bemti' ovo što mi je OK'morat ću glupom maskom' prekrit' a " rakunove" oči' eto nadziru!
Kažem joj - wau majstorica si ( pogled rakuna ne spominjem) ajmo u grad!
I krenemo nas dvi' nogu pred nogu ( bemti godinu proizvodnje' boli me koljeno i kuk' pa šepusam). Usput kupimo' pečenog kestenja i ja čistim' i " hranim" je i u jednom trenutku shvatim' i smijem se ko šašava' kako eto moji prsti i moj dimni look...su isti...čađavi. I velim to mojoj ćeri i ONA - prvo' sa znakom pitanja iznad glave' a onda u smijeh i zagrli me - e kako si mi falila i taj tvoj' frikasti humor.
I ja sam odšepesala' Ona prehodala do Kauflanda.
Na znanje' 2/3 je Kaufland' 1/ 3 su male trgovinice' tipa Loto' Frizeri i ostali.
I kako me cijeli tjedan svrbila desna ruka' kažem ja mojoj zmajici - Odi ti u Kaufland' a ja ću uplatit loto' u tom jednom malom " kiosku"
I stanem ja kod " Lotta" sva razdragana ' a na ulazu prodavačica boka široka. I pozdravim je radosno i upita kak je' jel se umorila i velim' svrbi me desni dlan' lotto bi uplatila!
Veli Ona - der potvrdu pokaži!
Ja - Koju?
Ona - Covid.
Ja - Prije neg ja pokažem svoju' ajte VI pokažite meni svoju' gdje ste VI ( državni pečat' ovlasti' bilo što) mjerodavni!
Ona - aj ne seri (???) pokazuj il ću miliciju zvat!
Ja - okrenem glavu i desno i velim joj''( đizus jel sam zapela u nekoj vremenskoj crvotočini???) miliciju ne mošte zvat' ( bemti koji mentalni sklop' zapeo u 89)-policiju pozovite. I fala Vam na takvom' " pristojnom" odjebu! VI zovite' ja čekam! Ma..
I gđa' široka boka' jedva se iz okvira izguzala' zatvorila vrata svog kioska' okrenula ZATVORENO! Nakon par minuta' staklo se zamaglilo' vjerojatno od puhanja ljutnje???
Ja sam pričekala kći' čekala i policiju!
I sad ja ne znam' TKO ima kontrolirat fucking potvrde.!?
Ja je nemam ' i sutra prije nego krenem na put' testirat ću se!
I samo TO! Nikaka cjepljenja' d 2-3 1000 puta nisu mjerodavna' samo testiranje.
I BTW mi necjepljeni smo' a svakodnevo testirani smo 9' 000 % opasnost za SVE!

Post je objavljen 26.11.2021. u 19:44 sati.