Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

tajna

jeste vi čitali tajnu? navodno se tamo govori o tajnama života. e sad, ja neznan, pošto nisan čita, ali netriba van čitat tajnu, dosta van je otvorit blog da bi ste saznali sve tajne o sebi, jer upravo, kako san razumija utoj knjizi i je rič o otkrivanju sebe.

zašto blog?! zato šta na blogu svak sve zna o drugome a najmanje o sebi. pa tako imate likove koji se prave demokratični a uvodili bi diktaturu, ka ja npr., onda su tu likovi koji ka ni hadezeovci nisu ostvarili soje ambicije u jednoumlju pa su počeli prodavat pluralizam, ima tu i likova šta i je uvatilo na drkanju pa pišu pisme, i.... tako..... šaroliko društvo. no najinteresantniji su oni šta se neznaju zajebavat, a onda pišu postove o teškom djetinjstvu, traumatičnim iskustvima, ma koja ona bila, filozofskim raspravama od sokrata do satrea, a da ni jedan od njih nije otkrio tajnu življenja, ne života, da se ne bi krivo razumili nego življenja.

nisam je otkrio ni ja, ali ono što znam je to da oni koji se u životu zajebaju neće obolit od teških bolesti, jer ono si što misliš, pa ako razmišljaš defetistički, nu izraza, onda si kao što to i izraz kaže, u defektu, ako se zajebaješ onda nisu više u defektu nego u efektu. svi gledaju crnilo ispod tuđih noktiju a oni su ispravni jer peru ruke, drže se higijene. no nijedan od njih nije minja getribu na stojadina i nezna kako se masnoća uvuče ispod noktiju, to rade oni drigi, neobrazovani. pa jebate! kad si toliko obrazovan promini lamelu kumpluka jer češ na uzbrdici proizit nazad! ali ne, oni peru ruke da in neuđe masnoča ispod noktiju.

šta oču reč. oču reč da ako se neunaš zajebavat, prihvatit zajebanciju na svoj račun i odgovorit na tu istu zajebanciju onda ti nijedna knjiga tajni neće pomoč da sebe u ogledalu vidiš kao društveno biće kojeg ljudi mogu uvažavat ali i kudit. nitko nije toliko pametan koliko može ispast glup svojom ograničenošću.

i da završim sa jednom mudrom misli: 'i od glupana se može štošta toga naučit, ako ne ništa drugo onda bar ono kako netreba'. ende

Post je objavljen 23.11.2021. u 14:57 sati.