Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Fleksi je zakon

Samo da se zna da sam ja prije korone ujedinio sve kretene, nedepilirane skojevke, fašiste, antifašiste, maloumne idiote, očajne kućanice, osobe smanjene inteligencije i glupe ko kurac.

Korona ih je samo preuzela.

A jesan li ja lipo davno reka da će se ovi naši idioti udružit s fašistima, mislim ono lako je meni kad deset godina unaprijed znam što će se dogoditi.

Doduše nisam mislio da će naše vrle feministkinje marširat s Željkom Markica, i kontrolorom maternica Vicom Batarelom, to ni moj izopačeni um nije moga smislit.

Aj priznajte da niste mogli pomisliti da je to baš toliko zlo, onda su ovi toliki idioti, pa ste im eto davali šansu, cak i sada ste za koji komentar više spremni zeru ćurlikat s njima.

Dobro nisu ni oni svi isti, neki su cisto nepatvoreno zlo, neki su glupani, neki ono baš idioti, a neki samo glupi ko kurac, ali svi rade jednaku štetu.

Jebiga da bar nisu ljudski životi u pitanju.

Nekad i mene razveseli kad naši intelektualci predvođeni Theatralnim klikću oduševljeno Fleksi je zakon, a onda se sjetim da se zbog takvih intelektualaca sad neko guši.

Jel zanima nekoga što će bit u naredni deset godina, gatam po kućama.

Post je objavljen 21.11.2021. u 14:57 sati.