Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Navijači

Interliber na Fotoblogu! Hvala!!!!

Današnji ručak:



Radila sam ranije sarme, pa je ostao fini kupus , ovoga puta uz krvavice...

Sutrašnji rođendan jednog dječaka:


U paketu ima svega: auti, Lego slagalica, čokolade, jedan plišanac...:)))) Ali, poučena iskustvom - Luki će ovoga puta samo predati poklon - i gibati dalje! :)))))

No, to je tek sutra navečer....

Danas sam imala jedno divno uključenje online na Facebooku, a vezano za bajke braće Grimm! Mojoj kolegici je to doktorska disertacija na komparativnoj, i izvrsno ju je napisala!!!! Diskusija na kraju - također bajkovita!!!!! Bravo!!!!

Pala mi je na pamet moja obitelj i kako se svi držimo zajedno!!!!! Sviđa mi se to, jer smatram da nas je to održalo. Baš ta zajednost! I sudržnost. Sve tri se zaista znamo boriti za sebe (zato sam ja "Mia Radenković, uobraženkovićka i razmaženkovićka":))), a sestra kao da dijeli maminu sudbinu, jer praktički odgaja nećaka sama, da - uz maminu pomoć- jer je njen suprug na brodu po šest mjeseci - sada u novoj firmi. Prije je bio tri mjeseca, pa na kopnu, pa opet brod...

Kako ono - snažne žene....:)))))

I još - danas je bio sastanak sa navijačima...:)))) No, dakle - zamišljala sam da će doći neke mrge, naoružane već nečim :)))) - možda bejzbol palicama :)))) - no, nije se dogodilo ništa slično. Došli su normalni, dragi ljudi; pohvalili se svojim dosadašnjim djelovanjem i po prvi put - po prvi put!!!! - da je netko upitao: kako možemo pomoći?! Divota! Hvala im, i sigurno ću ih pozvati na neku od akcija kada bude trebalo. Pozvana sam i na feštu iduću subotu, jer prave roštilj...... Ako ikako budem mogla, bar na pola sata - sigurno ću se pojaviti!!!


Ljubim!


Post je objavljen 11.11.2021. u 22:37 sati.