Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Vinski tretman

Martinje je uvijek bila prigoda za onak...proveselit se, neka fina papica, malo se mošt vinskim obrednim krštenjem pretvori u vino, pa još kad je dobra ekipa...

E ta dobra ekipa zapravo je od krucijalnog značaja. Lako za papicu i krštenje mošta, al ako se ekipa zanese - ode mast u propast. To onda krene red veselih, red cvilojeba, pa opet red veselih i nikad kraja. Pa između tih redova i ožedniš, suši se grlo od interpretacije, i moraš barem tu i tamo nešta popit. Voda nije dobra ni u cipelama, bar ne veće količine, i zna se desit da stvar možda malo izmakne kontroli. Ako se i probaš izvuć, uvijek se nađe neko ko te zaustavi - pa jel baš moraš, pa kud ćeš sad kad je najbolje, ajmo još po jednu...I onda slijedi minimalno dvodnevni oporavak u poluzamračenoj prostoriji, bez naglih pokreta i uz kiselo zelje jer ono valjda najbolje razgradi alkoholni plak nataložen u abdomenu.

Zato oprez sa konzumacijom, bez obzira na sve tvrdnje da je vino izvor zdravlja. Jebeš ti takav izvor zdravlja kad se kasnije tri dana dobivaš iza vinskog tretmana.



Post je objavljen 11.11.2021. u 19:57 sati.