Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

VLAKOM U TOPLICE !



U DARUVARSKE I STUBIČKE TOPLICE TE TERME JEZERČICA
S 40 POSTO POPUSTA


Temeljem ugovorne suradnje HŽ Putnički prijevoz putnicima posjetiteljima Daruvarskih Toplica u Daruvaru, putnicima posjetiteljima Termi Stubaki u sklopu hotela Matija Gubec, te putnicima posjetiteljima Termi Jezerčica u Donjoj Stubici odobrava 40 % popusta u 2. razredu redovnih vlakova na povratne karte.

Popust se za put u te turističke destinacije može koristiti već sada, jer popust je počeo 1. listopada i traje do 30. svibnja 2022. godine. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na recepciji hotela. Popust se ostvaruje na udaljenostima većim od 25 km.

Daruvarske toplice su smještene u višestoljetnom parku Julija Jankovića u Daruvaru uz izvore ljekovite tople vode i nalazišta ljekovitog mineralnog blata. Danas su ove toplice moderno opremljen centar za medicinsku rehabilitaciju, odmor i rekreaciju te prevenciju u očuvanju zdravlja.
Smještajni objekt „ Termal „raspolaže jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama te apartmanima. U Termalu se nude raznovrsni sadržaji za sport i rekreaciju, među kojima su sportska dvorana, fitness dvorane, wellness SPA sadržaje i fitness studio. U vrijeme izvan ljeta Termal ima zatvorene bazene s toplom termalnom vodom.
U sklopu Daruvarskih toplica nalazi se i smještajni objekt „ Arcadia“, a odmah do njega je ekskluzivni restoran „Terasa „ s plesnim podijem i vrtnom terasom.

Termalna voda Stubičkih Toplica s tempraturom od 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru omogućili su razvoj lječilišnog i wellness turizma koji pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma, a sve to u sklopu hotela Matija Gubec

Terme Jezerčica

Terme Jezerčica nalaze se u srcu Hrvatskog zagorja, u Donjoj Stubici , na izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljene svega četrdesetak kilometara od Zagreba, predstavljaju zanimljivu destinaciju za odlazak u prirodu, aktivan odmor i opuštanje u wellnessu. Hotel uz smještaj ima unutarnji i vanjski vodeni park s bazenima, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za opuštanje tijela.(mzz)





Post je objavljen 08.11.2021. u 19:58 sati.