Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

NEMA NAM SPASA

Gledajuć i slušajući i čitajući poneke vijesti, portale..i ostala tzv. sredstva informiranja, koja su sve samo to ne...razmišljam da ipak skočim...u Savu!!!

Evo nas greta iz Glasgowa upozorava da Kinezi previše ugljena troše, jedan beogradski bijednik s trulim jajima (znate to je oonaj ljigavac koji s ostalom razbojničkom družinom "izvukao" iz predstečajne....nekih stotinjak milijuna, doduše nagrađen je karcinomom testisa) jebe i nas i Vukovar a ona sotonistica, družica kozaračkog paščeta je osupnuta nasiljem prikazanim na grafitu gdje Zvone udara prokletog jugoslovenskog milicajca .....
Ako ovo društvo misli da je čin antičkog "luđaka" Praljka zavrijedio uklanjanje nekog grafita a ne imenovanje ulice ili trga za tog ratnog heroja, onda ovo društvo nema budućnosti!!!

Možda onaj drugi grafit; Budućnost se otkazuje zbog nedostatka interesa!

Ah, nemojta zamjeriti što se izrugujem tuđim bolećinama i nemojte me prozivati s idejom da sam netolerantan katolik, jer taj skot radi neposredno prljav posao za svoje nalogodavce (možda on ti ne zna....ali znam da dršće..)

A da pišem o ljubavi!?

Evo je Papa primio američkog predsjednika, navodnog katolika, žestokog sljedbenika sotonističke organizacije Planned parenthooda, pa mu je malo "čitao" o važnosti djeteta u razvoju čovjeka....o važnosti zaštite obitelji kao temeljne stanice cijelog društva

Možda je "Sleepi" sfatio!

Ali kao što Jakov kaže; "Ti vjeruješ da ima samo jedan Bog. Dobro činiš! I đavli to vjeruju i – dršću (Jk 2,19)

Uglavnom, vrijeme je lijepo, zadnjih dana sam pretjerao sa hranom i pićem..idem se izpovijedati da mi Gospodin bar malo u obzir uzme ove teške uvjete gdje zamaskirani, izmasakrirani zombiji tumaraju bezpućima mreže ovog svijeta i love naivne i blesave duše!


Post je objavljen 05.11.2021. u 19:34 sati.