Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Euro poticajFoto: Otočka

U firmi od puno zaposlenih puno je kompleksnih odnosa. Svakog bi se ponaosob moglo na pregršt načina secirat. I zaludit od zločestoće, zlobe, ljubomore, podvala, hijerarhije. Tko bi tu listu nijansi uopće mogao i nabrojat. Ipak, našlo se nas šest bliskih u kompi za dnevne kave. Za zajedničke marende u sobi. Za proslave rođendana. Za ulet jedna drugoj u volji i nevolji.

U međuvremenu, slijedom godina, razletile se mi na sve strane. Ali wats up grupa uvijek aktivna. Za podjelu radosti i tuge. Za davanje ili pružanje podrške. Najaktivnije smo za rođendanska čestitanja. Kad uvaljujemo slike. Svaka iz memorije svog mobitela. Onda se obilato rugamo. Bilo je pregršt radosti i bezbrižnosti kojih smo se danas tako rado sjetile. Neke druge brige su nas tada morile. Minorne. A ova današnja, sveopća nedaća, svima ledi krv u žilama. I sve odreda konstatiramo, jadna naša djeca. Kakva ih budućnost čeka? Je li moguće da je najbolje iza nas?

Divno je danas Euro napisao. Nije važno koliko je godina u našem životu, već koliko je života u našim godinama. Hvala ti, Euro, za dodatni poticaj. Kad već nisu sredstva EU za poticaj razvoja otoka, nek bude poticaj za život životu.


Post je objavljen 05.11.2021. u 15:20 sati.