Trenutno je jesen u mom najdražem izdanju. Sunce se pojavi tek kad je dobro umiveno maglom, a jutarnje mu je sivilo poput praznog platna kojeg tijekom dana ispuni najdražim bojama...
Mogla bih sad nastaviti u takvom jesenjem izdanju, ali bih, zbog naslova, promašila temu. :-)
Narančasta je jedna od boja koja se posebno ističe u jesen, a bundeva je kraljica narančaste. Bučnica, popečci od naribane bundeve, juhice, kremice - sve sam to već isprobala, ali pitu s makom i bundevom nisam. Mak obožavam, a bundeva mi je odlična biljka jer je u potpunosti iskoristiva te njihov spoj zasigurno ne može biti loš. U bašti nemam mak, ali imam dvije bundeve, od kojih je prva ubrana prošlog tjedna te je svoj velikodušni doprinos dala popečcima u četvrtak, piti od maka i bundeva koju sam jučer pravila, a ostatak će se peći zajedno s mesom.
Pitu sam pravila prema receptu sa stranice MarinaS Taste i evo POVEZNICA NA RECEPT
i neću ga posebno pisati. Mogu samo reći da je rezultat očaravajuć, a usput sam saznala i za tajnu ljubav maka i bundeve. :-)
Birala sam između ove dvije bundeve.