Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/litterula

Marketing

Moje fotografije



Svoj prvi fotoaparat - još čuvam tu malu berettu - dobila sam za rođendan dok sam pohađala sedmi razred osnovne škole. Htjela sam se uključiti u školski fotoklub kako bih naučila nešto više o fotografiji, ali već sam bila članica literarne grupe i pjevačkog zbora, a pohađala sam i glazbenu školu pa mi je to bilo malo previše.


No kamo god sam išla svoju bereticu sam uvijek nosila sa sobom pa je nastalo mnogo mnogo fotografija. Čuvam ih u kutijicama te u malim i velikim albumima.


A kad sam počela pisati vrtlarske podsjetnike za novine kupila sam si digitalac kako bih mogla sama fotografirati biljke u svom vrtu; da ne moram stalno zivkati njihovog fotografa.


U tih dvadesetak godina otkad imam camediu nakupilo se još nekoliko stotina, da ne velim tisuća, fotografija. I njih sve čuvam, na laptopu, na cd-ima, na usb-ima i u albumima kod stričeka Gugla. Koristim ih kao ilustracije na blogu Stara vrtlarica, a i ovdje ubacim pokoju fotku kad zatreba.


A prije nekoliko mjeseci počela sam ih objavljivati i na posebnom fotoblogu Moje fotografije; ja više na njima neću zarađivat svoju plaću, a žao mi bilo pobacat sve te fotke niz vjetar...


Nek stoje tamo na tom fotoblogu pa ko voli gledat fotke neka gleda: cvijeće, voće, povrće, drveće, grmlje, alat i pribor, parkove, prirodu, ulice, vedute, detalje, crkve, mostove, brodove, drvene čamce, našu prelijepu zelenu rijeku, naše plavo more....











Post je objavljen 30.10.2021. u 13:44 sati.