Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Udrobljenac:))))

E, svašta nešto danas :)))) Možda da najprije objasnim zdravstveni status (Meca!).....Meni je u ovo doba godine obavezno da dobijem nekakvu virozu, što li je to već....:(((( I uvijek se spušta na oči i grlo...I ništa drugo...Bila sam na jednom rođendanu, na koji sam bila pozvana - a curica i njena mama - kihanje, kašljanje....Od tada sam počela imati te simptome...Moja doktorica nije bila toga trenutka u mogućnosti odgovoriti na poziv - pa su me prespojili drugoj doktorici - doslovno ordinacija do...Razgovor: muči me glo, još su me uši tada mučile :)))) Doktorica: imate li temperaturu?! Nemam temperaturu. Doktorica: Imate li proljev?! Hvala na pitanju, nemam proljev. Doktorica: da li vam se jede?! Uvijek! Da, jede mi se! :)))) Doktorica (zaključak razgovora): nije vama ništa! Za grlo ću vam dati otopinu za grgljanje, a za uši - kapi. I brufen - kad vas bude boljelo. Ja: Hvala! Antibiotik?! Doktorica: ne pomaže kod viroza. Do slušanje! Do slušanja, hvala!
Kod mene redvno takve viroze trajeu, i po četrnaest dana....Ali, dobra stvar u svemu je što sam pojela više voća nego ikada, vitaminizirala se, pila limunade i svašta nešto :)))) Dakle, nije svako zlo za zlo! :))))) I molim vas, provjetravajte prostorije u kojima boravite - naime, na rođendanu je sve bilo hermetički zatvoreno! :(((( I zato se viroza proširila....
Eto, da sam mirna. a i zbog koncerta - obavila sam i testiranje na COVID - i nalaz je negativan! Svi sretni!!!!!!
Hvala svima na brizi.
Na poslu: dolaze danas dvije umirovljenice. Jedna je predsjednica Matice umirovljenika, druga je Stranka umirovljenika. I ne mogu se njih dvije nikako dogovoriti za prostorije koje bi koristili. I da što će i gdje će slaviti Novu godinu?! Rekoh: zajedno ćete slaviti Novu godinu! Ne može! O, da - može! Dapače - tako ili nikako. Ako nećete zajedno slaviti - onda neće nitko slaviti - prostorija je velika i jedna. Osim toga, radite za istu grupu građana - za umirovljenike!!!!
Na jedvite jade su se složile....Još da se riješi aparat za kavu - i svi sretni!!!

Nakon tog ludila, i razgovoru i uvjeravanju u kojem sam provela dva sata!!!!!! - masaža!!!!! Dolazim na masažu - nema moje maserke, na godišnjem je. Ulazi maser. I baš me dobro razmasirao, jako sam zadovoljna - i vrat mi je razgibao, i ruke i noge....Odličan!!!!!!

A sada da odgovorim Meci. Isitina je, i baš se ja "borim" da treba pročitati i nešto, što baš nije super drago za čitanje ili nije naš žanr - da bi smo izašli iz zone komfora i vidjeli nešto novo. Što nam se može svidjeti ili ne. Ja sam napisala još nešto gore - da mi je knjiga bila očajna.:)))) Pročitajte, pa sami procijenite - možda ćete bolje razumijeti od mene što je pisac htio reći. Knjiga se zove "Azazel".
Ova nova knjiga, Davora Mandića, "Đavolja simfonija", je nova knjiga za čitanje. Njenu naslovnicu sam stavila na prošli post.... Radi se o Domovinskom ratu. Vjerujem da ću je sa zadovoljstvom pročitati. Samo, zaista knjiga kao "Azazel" mi se odavno nije dogodila...:))))) Ali, što je jednome odlično, drugome se ne mora svidjeti. Zato - da, Meco - pogriješila sam. Trebala sam reći: ne, MENI se knjiga nije svidjela. Što ne znači da se neće nekome od vas. Štoviše, vama može biti odlična. Uvijek treba naglasiti: MOJE mišljenje, ja to tako doživljavam - a ne - to je tako i gotovo! Jer nije! Za nekoga je pojam ljepote Marylin, a za nekoga Lady D ili Danteova Beatrice....
Ukusi su različiti. Da, postoje određena vrednovanja, univerzalna, prema kojima kažemo da li je neko djelo preživjelo svoje vrijeme i ostavilo trag. Na koga je sve utjecalo i slično. A ostalo je - zaista stvar ukusa i prethodnog iskustva čitanja.

Eto, nadam se da sam uspjela odgovoriti Meci na njen prethodni komentar i u vezi zdravlja i u vezi knjige...

Ljubim!




Post je objavljen 29.10.2021. u 23:29 sati.