Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bongologija

Marketing

TI MENE NE VOLIŠ

Svi mi imamo neku viziju kako bi to trebalo izgledati kada nas netko voli i koji bi to osjećaj trebalo izazvati u nama...i znate kaj... to bi i trebalo biti to jer onoga trenutka kada počnete stvarati izlike za tog nekoga zbog koga se osjećate loše ili plačete...to nije dobro. Daleko od toga da ne treba dramiti za svaku situaciju ali ono osnovno poštovanje naših potreba od strane partnera bi trebalo držati na nekoj razini. Nikome od nas ne treba sažaljenje ili da budemo nekome navika ili stalni obožavatelj da bi se drugi osjećao bolje.
Ljubav nije jednosmjerna i nije nikad bitna jedna osoba...to je hrpa kompromisa i kaj je najbitnije mogućnost prepoznavanja tuđih trenutnih potreba koje možete zadovoljiti na tako banalan način da vas to ne košta ni vremena ni truda. Svi mi imamo neka trenutna stanja na koja imamo pravo ali da li je zbilja uredu da njima zakidamo drugu osobu? Jer postoji taj neki prag tolerancije i poštovanja.
Odnosi imaju svoje uspone i padove ali iz poštovanja prema sebi i tom s druge strane jednostavno trebamo reći kako stoje stvari jer vjerujte da taj ispred vas jako dobro zna da ga nevolimo ili volimo da li to rekli ili ne.
I samo još jedna sitnica ... prije nego završite recite tom nekome kaj je to još falilo i gdje je došlo do greške da pokuša popraviti...čisto da sve bude nekako dovršeno jer nije to sramota...nije...ako ne ide ne ide...jer ti znaš da te nevolim...jer ja znam da ti mene ne voliš...

Post je objavljen 25.10.2021. u 20:22 sati.