Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Kako sam spasila krajnike...

Najprije sam dužna ispriku: sinoć me baš poklopilo, zaspala uz laptop - tek danas sam svima odgovorila. :(((( Baš me poklopilo! No, nije čudo - tijelo se bori s virozom, rano ustala - i eto rezultata....Puno sam bolje, i nadam se da će ići sve bolje i bolje....Hvala na brizi, ma svima koji su nazvali, koji pitaju.....Jako cijenim! Volim vas sve! Moram vam ispričati, mislim da to dugujem, kako sam spasila svoje krajnike...:))))) Kad sam bila mala, negdje drugi razred osnovne škole, mama je zbog čestih upala grla odlučila rješiti me krajnika. Često sam pila Bactrim za grlo, pa je mama zaključila da bi bilo bolje da idu van...No, dan prije operacije, meni se sama ideja operacije nikako nije svidjela - pa sam lijepo, nikome ne javivši, odšetala iu bolesničke sobe, i uputila se, onako u pidžami, prema autobusu kod AutoHrvatske...Mama me došla provjeriti, kako sma - i imala što vidjeti....Mene nema!!!! Panika! "Pa dobro, gdje mi je kćer? Zašto ste je pustili?!" - pričala mi je kasnije svoju reakciju....Poznavajući mene, shvatila je da sam se uputila prema kući - na bus...I istrčala, onako u bijelom liječničkom mantilu, za mnom....I zaista - Luki se kretala u svojoj pidžami prema busu...Stigla me. Nije vikala, nije zdvajala, samo me tužno pogledala...I odvela u bolnicu natrag, presvukla u normalnu odjeću, gdje sam u njenoj doktorskoj sobi čekala kraj njene smjene. I otišle smo kući, uopće ne spominjući događaj....Tek puno kasnije mi je rekla: znaš, nisi to loše napravila. Kad nema krajnika, sve ide direktno na pluća....Eto, tako je "doktorica" Luki spasila svoje krajnike....
Lijepa sjećanja i mudra reakcija moje mame.
Dobro. Idemo dalje. Bila sam u nedjelju na snimanju, i bilo je baš lijepo. Evo fottkica, koje smijem staviti:

Nisam mogla obući crnu haljinu, ta haljina ima svoju povijest. Moja mama je tu crnu haljinu nosila na svojoj promociji, odnosno kad je diplomirala na medicini. Htjela sam je obući, nije išlo.:((((( Preuska za mene. Moram za nju smršaviti!!!! Eto motiva! Mama je uvijek tankica, a Leonka i ja - ne baš takve tankice. Iako još uvijek nosim broj 38, treba paziti...:))))) Ljubičanstvena je također lijepa, ali....:))))
Evo Vampira, zapravo se radi o filmu o jednoj predstavi o vampirima....
Evo mene u odličnom društvu najboljih:

I nakon snimanja, moram pohvaliti moje mačkarice. Sjećate se mace Lee?! Ona veselo i radosno živi s još jednom macom u Njemačkoj. Ali, ostalo je prijateljstvo s tetom Rankom, koja joj je pronašla novi dom....I Ranka se čula sa mnom telefonom, i čula glas, i kako jedva govorim, jer mi se sve spustilo na glasnice....U nedjelju popodne, bez dogovora i upozorenja, taman prošlo pola sata od trenutka kada sam stigla kući sa snimanja. Zvoni moja Ranka, i nosi juhu i jabuke.... i još dva takva tanjura napunila sam jabukama...:)))) I današnji doručak: Ispod ovih jabuka nalaze se tri velike mandarine, očišćene već, i jedna na sitno nasjeckana banana, i na kraju sam stavila žličicu meda....Mljac!!!! Napala sam viruse na sve načine! :))))) Ako ne pobjegnu daleko od mene, ne znam što ću! :))))))
I već duže vrijeme me rastužilo što sam uspjela polomiti onu moju malu, lijepu šalicu za kavu iz Bratislave.:(((( Ostao je samo mali tanjurić.... Kad budem išla, moram nabaviti novi komplet. Ostale šalice su stradale u potresu.:(((( Postoji takav komplet od četiri tanjurića i četri šalice - pa jedva čekam prigodu da ga nabavim....)))))
Eto, ljudovi moji dragi - toliko za danas. Ljubim vas puuunooo!

Post je objavljen 18.10.2021. u 20:58 sati.