Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Sitnozubi

TomISLAV Horvatinčić pravomočno osuđen za nesreću kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi kaznu trenutno izdržava na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama.
Ivo Sanader pravomočno osuđen za kriminal krađe od svog naroda u raznim postupcima koji su gotovi i još se vode. Ivo Sanader u slučaju i povrijede koljena ide na rehabilitaciju u civilnu bolnicu Krapinske toplice naravno već višekratno....
Tomislav Merčep pravomočno osuđen za ratne zločine, dio je kazne odslužio na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama. Preminuo je u bolnici.
Da ne nabrajam dalje ja kao obični pacijent s moždanim udarom/ dva puta/ ugrađenim mehaničkim zaliskom/ izbušen ka švisarski sir, koji nije bio ni u zatvoru, niti imam mogućnost sa odem, naime nitko me ni ne tuži. Prežvio sam dva moždana udara i kao građaninu drugog, trečeg , četvrtog ili petog ili ne znam kojeg reda odbrene su mi toplice i rehabilitacuja u toplicama koje su u svakom slučaju VRH ravno nula puta. To boli, jer to je Hrvatska nejednakosti priviligerinih u kojoj smo mi obični izgleda šutljivi sitnozubi višak.
Zbog svega navedenog pravomočnoj ekipi dobro jutro želim iz sveg srca prigodnom slikom B



Post je objavljen 17.10.2021. u 09:47 sati.