Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Ole, lole....

Pišem Ti pesmu devet dana,
brusim filigranske detalje,
nižem, al ništa od đerdana,
lepo - neće dalje...

Kaže: jedan i jedini, nezaboravljeni Đorđe Balašević....

Veš ima još petnaest minuta da ga mašina opere....A ja da završim post. :))))) Danas se osjećam puno bolje. Oči više ne cure. Išla sam na Autobusni, preuzeti mandarine s Neretve....Uz mandarine, dobila i sokića, limunića...:))))


Sutra su me već hapali za snimanje (agencija koja me pozvala za Ožujsko) - i to - držite se dobro :)))) "Vampiri s Miljacke" :)))))) Crna haljina, crvene usne...:)))))) Buahhhaaaahhaaa....:)))))) Zamolit ću tamo nekoga da me poslika...:))))) Šou program, kaže moja mama....Baš me zanima....Eto! I snimanje počinje u sedam ujutro.....Još jednom: buahahaaaa...:)))))) Ali, nije teško što je potrebno....Dobro i fer plaćaju, pa zašto ne....Jedno drugačije iskustvo.....

Eto, ljudi moji dragi...Hvala najljepša na podršci za zdravlje, bolje mi je....Molila bih sada podršku za našu dragu Galaktičnu, ni ona se ne osjeća najbolje....Uvjerena sam da će sve biti u redu, ali ne škodi pozitivna energija....Hvala Demetri na podršci i telefonskom razgovoru, brizi....Ljubim vas sve!!!!!!!


Post je objavljen 16.10.2021. u 22:48 sati.