Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOMOVINSKI POKRET JE "MULJ" OD POLITIČKE STRANKE.



DOMOVINSKI POKRET JE "MULJ" OD POLITIČKE STRANKE.

Kao tobože Ivan Penava bivši HDZ-ovac je napao premijera Andreja Plenkovića (HDZ): "Treba postaviti pitanje odlučuje li danas hrvatski narod o sudbini svoje Hrvatske", a do jučer Penova zajedno je bio u istoj stranci sa Plenkovićem. Tko uopće može povjerovati takvom čovjeku?

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava je poručio da premijer Andrej Plenković i njegova politika ne mogu u istu rečenicu s prvim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom, ističući da u Saboru može surađivati sa svima osim sa SDSS-om.

Ivan Penova je teški lažovčina kad tvrdi da takve banalne stvari. Tuđman je od prvoga dana surađivao sa SDSS-om i Miloradom Pupovcem. To svi znaju i može se lako provjeriti. Niti narod je zreo u glavi niti ovakvi lažovski lideri koji mijenjaju stalno svoje mišljenje. A da se o drugim stvarima i ne govori o vjerodostojnosti i istinitosti svojih stavova...

U "Domovinskom pokretu" većinom kao članovi; nalaze se sve bivši Udbaši, kosovci, komunisti, milicajci, i oni ljudi koji su već promijenili nekoliko političkih stranaka. Od takvih "kruhobrižnika" narod nema nikakve koristi... Anto Prkačin "lažni general HOS-a", prije pod jednom strankom je došao u Sabor RH., a sad je došao pod drugom strankom DP.

Miroslav Škoro isto je bio u HDZ-u. Sad kad oni tvrde da hrvatska gospodarski i demografski propada, zaboravljaju da cijelo vrijeme su baš oni krivi, jer bili su u vlasti. Sad ti besramnici pričaju druge priče... Ruža Tomašević, Hrvoje Zekanović, Velimir Bujanec, Željko Sačić,.., sve je to jedan "usmrdjeli mulj" i ništa drugo...


-----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
Broj članaka: 5.828.
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel / mob)
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.10. 2021. godine
-----------------------------------------------------
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
http://crostojkovic.blog.rs/
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.baonosa1958.blogger.ba
https://crostojkovic.wordpress.com
(WEB:) https://brankostojkovic.com



Post je objavljen 14.10.2021. u 07:18 sati.