Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SAJAM HoReCa ADRIA U OPATIJI


70 IZLAGAČA I 250 VODEĆIH BRENDOVA


Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria biti će otvoren od četvrtka 14. listopada do subote 16. listopada u opatijskoj sportskoj dvorani »Marino Cvetković«. Biti će tamo više od 70 izlagača i više od 250 vodećih brendova opreme za turističke objekte, jer Sajam je posvećen opremanju turističkih objekata, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.


VILLA MANALI, KVARNER

Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imat će jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova. Sajam HoReCa Adria je prilika za susret uživo ljudi koji se bave turizmom, s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima, s Kvarnera, Istre ali i drugih dijelova. Hrvatske s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima.

Sajam je u četvrtak 14. listopada i petak 15. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu 16. listopada od 10 do 16 sati.
Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa koji se može besplatno napraviti na licu mjesta, najavili su organizatori iz HoReCa Adrie.
Sajam je organiziran uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Opatije.





Post je objavljen 12.10.2021. u 12:46 sati.