dakle. kako se puži još nisu ispurgali a moje vrime na blogu tjedna istiće odlučija san se na prezentaciju tikvica sa kozicama.
prva slika prikazuje kako triba izdubit tikvice zatu svrhu. slika prva:
onda se tikvice malo posole da puste vodu kako se sve skupa nebi uparilo. u međuvremenu popržite kozice kako je to prikazano na slici dva. slika dva:
potom ociđene tikvice napunite kozicama na prvom levelu i popunite sirom zvanim mozzarella. slika tri:
nakon šta ste završili sa prvim levelom stavite još malo kozica na drugi level i šupljine popunite sa pljesnjivim sirom i parmezanom kako je to dočarano slikom tri. slika tri:
potom sve to zatrpate šalšom koja van je ostala od lešog šta je niste stigli poist što je vidljivo iz slike četri. slika četri:
nakon obavljene predigre sve to stavite u špaker i zapečete na temperaturu od dvista°C nakon čedrdesetipet minuta to triba izgledat ka na slici pet. slika pet:
kad je sve gotovovo pazeći da se niste opekli po svemu prospete petrusimul pomišan sa malo bosiljka i servirate na vama prikladan pijat, ja volin velike jer nikad neznaš oče li bit dovoljno mista, par maslina za dekoraciju i guštajte. kruh vam netriba pa je ovi recept idealan za blogerice na dijeti.