Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

triptih

po definiciji triptih je umjetničko djelo podjeljeno u tri dijela, da neiden sad u detalje kako i zašto, guglajte, ali se naziv također koristi za označavanje trojnosti nečega. npr. ovo šta mi danas proživljavamo više bi se moglo povezat sa triptiz-om, bojnim brodom, nego sa umjetničkim djelom. ali krenimo redom.

najprije je rudolf diesel izmislija dizelski motor kad je vidija kako se njemački seljaci teškom mukom muče obrađivat polje uljene repice i smislija motor koji će se pogonit uljem uljene repice, šta je poslin bilo to je već druga priča, a za sve je kriv rockefeller koji je ima monopol na naftnim derivatima, pa vidila žaba da potkivaju konja pa i ona digla nogu u cilon svitu, tako da su njemački seljaci popušili u prvom krugu, a mi ćemo popušit u devetom, zašto? evo sad ćete čut.

jeli sad u tijeku kampanja za električna auta? je! jeli sad u tijeku kampanja cijepljenja? je! i sad se vi pitate kakve to ima veze, jel tako? je! daklen: najprije nan je sve poskupilo, još dok je gorivo bilo relativno jeftino zbog, čega? pandemije korone! e onda su zbog potražnje za cjepivom počele rast dionice farmaceutskih kompanije koje ga proizvode, pfizer i moderna, npr. pošto su to američke kompanije počela je rast i vrijednost dolara na svjetskim burzama, nažalost vrijednost novca se više ne određuje težinom u zlatu nego trgovinskom razmjenom, zajeb kojega su opet smislili neki od rockefellerovih potomaka, i kako dolar raste tako je i konverzija u druge valute sve nepovoljnija pa je cijena finalnog proizvoda veća što dovodi do poskupljenja goriva, u ovom slućaju dizela. to je sad već double zajeb. e onda će nakon poskupljenja goriva opet doć do poskupljenja proizvoda široke potrošnje šta je triple zajeb, i eto ti triptih u izvornom obliku, samo šta arheolozi još nisu ustanovili od kada datira. e ali! kako je sirotinja uvik bila jebena stranka dok su se bogati još više bogatili tako mi u hrvatskoj imamo i još jedan zajeb pride, štono bi se reklo kec na desetku, nas još čeka i konverzija kuna u eure. pa će nas najprije jebat banke u konverziji isto ka šta sad jebu ameri sa dolarom, a onda će opet poskupit svi proizvodi široke potrošnje samo još nisu smislili pod kojon izlikom, al budite sigurni da će bit opravdana.

dakle, moje mišljeeeenjnjnjeeeee jeeeeee: da smo najebali i da su nas belosvijetski hoštapleri naguzili ma koliko se mi zalagali za straight opciju.

Post je objavljen 07.10.2021. u 12:13 sati.