Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Bundek

Kako je sutra Svjetski dan životinja, a tada sam uvijek običavala ići s Goldie čak na utrke na Bundek, napravila sam počasni krug po Bundeku - sutra neću stići zbog obaveza....
Ovako: nudili su mi: kestenje (veliko, prekrasno), palačinke i fritule...Baš me zanima što mislite - što sam izabrala?! :)))) Pišite u komentarima...Sutra ću reći što sam izabrala....Prvi točan odgovor iz Zagreba častim kavom!!!!!





Fotkanje kod shnell fotografa:))):
A sada nešto malo s Facea:)))) Pa kaže: Zemlja Čuda - novi dan, novi idiot...U inbox jednoj ženi piše lik, navodno Adigun Michael:
Bok i kako si?! Volim te upoznati i okupiti kao prijatelj. Nadam se da je ovo u redu, molim odgovor.
Odgovor Likice glasi: Večer gospon Michael, kak ste mi, bila na godišnjem u dupetu na vašaru pa nisma gledala vaše poruke.
Adigun. Hvala vam na ljubaznom odgovoru i sad sam u Siriji radi očuvanja mira, bilo je lijepo primiti poruku od vas. Pokušavao sam pronaći neke stare prijatelje kad sam vidio vašu prekrasnu sliku pored mog zida i nisam mogao a da vam ne napišem kako bih saznao nešto više o vama.
Likica: Jooooj pa hvala na komplimentu, kak ste mi vi, ste oženjeni, imate wajf i čildren ili ste alone.:))))
Aldigun: Ja sam Škot, ali sa sjedištem u SAD-u, po zanimanju sam vojnik u Siriji za očuvanje mira. U američkom zrakoplovstvu Thunderbind sam već 25 godina. Izgudio sam suprugu prije mnogo godina i imam prekrasnu kćer po imenu Esther, ona ima 13 godina, živi i sudira u Edinburghu, imam 58 godina odrastao sam u domu za nezbrinutu djecu.
Likica: Woooowww imate onda Wunderkind kad studira sa 13 godina već! Bravo, bravo! Svaka čast!
Adigun: pravo čudo vidjeti vašu sliku na internetu, mogu li vas zamoliti da vas bolje upoznam, recite mi odakle ste, gdje boravite? jesi li oženjen? koliko si star? imaš li djece i koliko? gdje radite i koji su vam hobiji?....oprostite što sam bio tako znatiželjan
Likica: Ja sam iz Croejšnaiz jendog malog vileđa sam bogu iza nogu, jesam udana Al nije ništa ozbiljno. imamo dvoje djece Ali i to nije ništ ozbiljno, tu su čisto radi sela i drugih. za godine se moj žentlmenu damu ne pita. nemam hobija nego revi ti meni, jel dobra plaća tamo u Siriji, jel vas Bajden plaća ili je škrt kao Škot.
Adigun: Biden je dobro jeste li ikada prije pisali vojniku?
Likica: jesam, jednom finom gospodinu Bryjanu, jako ljubazna biljčica, kao i vi.
Adigun: on i dalje komunicira s vama?
Likica: Nažalost ne više. sinoć me blokirao, cijelu noć nisam spavala od šoka.
Adigun: Zašto vas je blokirao?
Likica: nemam pojma, bila sam tako ljubazna prema njemu.
Adigun: Pa razumijem vas plačem od jučer imam problem.
Likica: Jaoooooj kakav problem imaš maj frend
Adigun: Slušajte me pažljivo, reći ću vam sve. Draga moja, bio sam u dilemi i ne znam što da radim, ali skupio sam hrabrosti potražiti vašu pomoć. Molimo vas da pažljivo pročitate moju poruku i javite mi. Imam milijun dvjesto tisuća američkih dolara u jednoj zaštitarskoj tvrtki. Ovaj novac je napravljen od velike količine novca koju smo otkrili iz jedne jake sobe tijekom jedne od specijanih operacija.Zadnji datum da premijestim novac je 03. 10. 2021. Planiram kreuti u investicije s ovim novcem. Novac će isporučiti tvrtka za diplomatsku dostavu. Pošaljite mi: vaše puno ime, telefonski broj, adrsa e-pošte, vaša kućna adresa.
Likica: Hajdi Nemamprezime, 6126739397758499 hajdi@jedigovna.com, ulica Svetih idiota 6, 21 777 Bogu iza Nogu
Adigun: imaš dobro srce dragi prijatelju. nemoj nikome pričati o paketu iz sigurnosnih razloga.
Likica: Naravno maj frend.
Adigun: kad sve bude u redu i paket stigne do vas, lijepo ću vas nagraditi.
Likica: Veri najs from ju.
Adigun: moram ići u patrolu.
Likica: Ajde idi, idi, čujemo se, čuvaj se, nemoj da te kilnu maj frend.:)))))))))))

Da,da tako "američki vojnici" hofiraju ženama iz Hrvatske.:)))) Za umrijeti! Ne mogu vjerovati da netko nasjedne...:(((((

I večeras jedno lijepo druženje sa Možemo. Posjetio nas je i gospodin Smiljan, tata Tomislava Tomaševića. Ugodan čovjek.

I o da- popisalo me danas! :)))) Da koliko imam vodokotlića?! Svašta! :)))))) Valjda je trebalo biti pitanje koliko kupaona imaš?! :))))) Ljubim!

Post je objavljen 03.10.2021. u 23:19 sati.