Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Coca Cola

Jutro poezije - Lela Kaplowitz, uz podršku Jasne Ožeg (glasom i flautom), i Vedrana Sutona na gitari! Fenomenalno! Davno na Jutru nije vladalo toliko pjesme i ljepote! Pjevale su se i Gabi i Tereza, ali i Frank Sinatra .....Pravo uživanje; jazz izvedbe...u pauzama su se čitali stihovi....Milinaaaa!
Jela sma na Food and Film Festivalu, s računom otišla u Coca Cola kutak - osvojila zdjelicu! A nisi mogao ne osvojiti - kad je kolo sreće napravljeno tako, da dobijaš jednu od nagrada - nema praznine ili nule! :))))
I na kraju - HNK- To je ono o čemu je Teatralni pisao u svom novom postu - izvedbe na otovrenom....Ovoga puta je to bila opera Nikola Šubić Zrinjski. Najljepši djelovi...Mogla bid slušati do sutra....Prekrasan dan...
I još nešto - i Bond koristi Nokiu! :))))) Baš se vidi u jednoj sceni u novom filmu - znači, Nokia - ne Samsung! :))))))) Ljubim!
Jutro poezije:


HNK-Dan otvorenog Trga


Divna klavirska pratnja bila je Nina Cosetto, Zrinjski - Ljubomir Puškarić, Eva, njegova žena - Tamara Franetović Felbinger; Jelena, njegova kći - Adela Golac Rilović; Sulejman Veliki, turski car - Siniša Štork; Mehmed Sokolović, veliki vezir - Roko Radovan...
I na kraju - osvojena Coca Cola zdjelica....
Ljubim!


Post je objavljen 03.10.2021. u 00:11 sati.