Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Moje Vlasništvo

Naslov: Moje vlasništvo
Autor: Inna Moore
Izdavač: Innamorata
2021. godina
261. stranica

Sjećate li se školskih/studentskih dana, kada ste bili bez brige i pameti, glavna briga hoćete li proći ispit, gdje se vikendom zabaviti i hoće li vas zgodni frajer primjetiti?!
Ova knjiga nas vraća upravo u to vrijeme, doba prvih ljubavi, izlazaka s društvom, učenja, prvih prekida, ulaska u zrelost, krivih odabira i zaključaka. Doba u koje bi se većina nas odraslih drage volje vratila.

Dylan i Sienna, dvoje mladih studenata, počeli su burno svoje putovanje, prožeto flertovima, uletima, strašću, potrebom, ljubomorom, strahom i greškama. No, hoće li uspijeti prebroditi sve prepreke koje ih nađu?! Kako će njihova priča završiti?!?

Knjiga me oduševila, kao i svaka Innina, a posebice likovi. Ludi i napaljeni studenti. Popularni i manje popularni. Spletke i oklade. Čitajući, radnja me podsjećala na američke tinejdžerske serije koje sam kao mlađa gledala, obožavala i strepila što će se sve dogoditi. Tako je bilo i sa ovom knjigom. Skoro sam ju pročitala u jednom danu, ali sam se ipak natjerala da odem spavati (u 3h u noći) jer treba drugi dan funkcionirati i obavljati poslove. Opet mi izazvala hrpu emocija od smijeha, nostalgije do ljutnje. Došlo mi je da uđem u knjigu, išamaram ih sve po redu i kažem da se skuliraju.
Od mene imate sve preporuke za ovo odlično štivo.
Ocjena 5/5



Post je objavljen 29.09.2021. u 18:19 sati.