Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

Razboritost i dijalog (najava)

"Budite oprezni kada otvarate svoje srce" ili kako biti razborit u dijalogu, tema je slijedećeg posta koji izlazi u nedjelju prigodom 15. obljetnice postojanja bloga EuM.
Iskreno, ovo nije samo moj blog nego svih vas koji me svojim dolaskom potičete na njegov nastavak. Također puno sam zahvalan Onom nevidljivom, koji nam rado šalje pozitivne misli kada se bavimo tematikom koja i Njega raduje.
Gledajući unatrag, bilo je jako puno duhovnih tema koje su se nadograđivale u slijedećim postovima tako da sam ovdje i sam učio. No, sve može biti bolje i drugačije što govori i ovdje najavljeni post.
Onaj tko je pratio komentare primjećuje da povremeno pišem i poeziju, duhovnu i onu drugu.. a posebno volim "odgovarati" pjesmom na pjesmu - pojedinim cijenjenim pjesnicima među blogerima. Naravno, na obostranu radosti koja nastaje sinergijom poetske interakcije, a da pri tom obje pjesme zadržavaju autorsku posebnost.
15 godina bloga je puno, zato pomalo osjećam zamor i teret vremena koje uvijek i svagda djeluje tako da svemu na zemlji daje svoj kraj, zato izvjesnost pisanja nadalje, ne mogu obećavati ili predviđati.
Mir i Blagoslov želim svima vama!



Post je objavljen 29.09.2021. u 01:21 sati.