Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ffp2

Marketing

Džaba bilo

Jučer sam nakon skoro 4 mjeseca ponovno krenula već toliko izlizanim stazama Windows XP wallpapera.
Bazen je zatvoren za ovu godinu, unutarnji se ove godine otvara tek početkom listopada, pa mi tako ne preostaje drugo do ono fizičkog kretanja potrebnog za normalno funkcioniranje obaviti po starim (neću sad reći dobrim jer stvarno sam ih se nagledala za tri života) stazama.
I tako je nastala ova slika konja vranih



koja me natjerala prilagoditi stih jedne od najpoznatijih plačipizdavih pjesama tipa štosetoovdjetolikokomplicira i mogosiserastataneglumitsponzorca na našim prostorima u:

Džaba bilo njiva plodnih
Dalekovoda strujovodnih


Nadam se da mi ljubitelji pjesme i pjesnika neće zamjeriti ali ovaj dalekovod mi pokvari svaku sliku pa što ne bi ja malo pokvarila pjesmu radi ravnoteže medju zvezdama.

I tako je eto došla jesen i s njome nam danas odlazi Angela.
Nikada nisam bila njen veliki ljubitelj (kao što babo u Snahi sa salaša nije baš nešto voleo kobile a ja ga sad razumem kad sam odrastao) ali ono što se nudi u zamjenu i nije baš nešto obećavajuće.


Otprilike kao da vam neka podla zlatna ribica kojoj nisu dali povišicu i službeni auto pa je malo nadrkana umjesto tri želje pusti od tri zla izabrati najmanje.
A na izbor imate : kroničan proljev, upalu mjehura i gljivice na oba nožna prsta.

Dobro da još nemam državljanstvo pa ne mogu birati, ionako ne bi imala kome dati glas.
A kako nam budućnost uz spomenute kandidate definitivno neće biti baš svijetla, možda je bolje vratiti se malo u prošlost, tek tamo malo do nekih drugih krajolika lijepe naše i zelene dežele njihove.
Gdje je još moguće odšetati daleko od usranog dalekovoda, kad već ne možes pobjeći od zakurac kandidata.



Pa...

Daleko


od


znojnih


truba


psovki


kočnica


Kao


puž


nečujno


uvučem


ticala.






Post je objavljen 26.09.2021. u 12:46 sati.