Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


"Ovo je pater Luka Rađa koji je osnovao SKAC i pokrenuo Modrave, ali zbog prometne nesreće nikad nije sudjelovao u programu i već 18 godina Modrave prati žrtvom i molitvom iz kolica. Meni zvuči preteško, ali rekao nam je danas kako je njegov ideal 'dati život za mlade, pa ako treba i umrijet'.
Iz lude želje patera Luke zakotrljalo se sve, konkretno znam da sam ja imala čudesnu godinu, more i masline svaki mjesec, nove prijatelje, jednog smo odvezli u novicijat, stotine izleta i uspomena, na koncu novi posao.
'Sv. Ignacije je volio želje i u Duhovnim vježbama uči nas da molimo za ono što želimo. Vjerovao je kako naše najdublje želje služe za uspostavljanje odnosa s Bogom i bližnjima. To su najdublje istine o nama i one iskonske silnice koje nas pokreću. Mi griješimo ne zato što smo u dodiru s našim željama. Nego zato što nismo u dodiru s njima. Što ja zapravo želim?' (Egzamen)"
Jučer su naši SKAC-ovci posjetili patera Luku Rađu povodom njegova rođendana, a ovo je život samo jedne od mnogih duša koje su prošle kroz SKAC.
Dragi naš pater Luka, želimo ti još jednom sretan i blagoslovljen rođendan, i od srca ti zahvaljujemo na SKAC-u, a Bogu na tebi! (facebook SKAC-a)

Post je objavljen 22.09.2021. u 17:07 sati.