Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Break dance :))))

Ujutro, Anne i ja na Vidikovcu (Maksimir), uživamo u kavi. Naše šalice zorno pokazuju.:)))
Nakon toga, odlučile smo posjetiti Ilica q art. Meni se najviše svidjelo da možeš sjesti u kafić nasred Ilice, što inače nije moguće, jer bi tramvaj pogazio sve što bi mu se našlo na putu.:))))) Evo fotografija i atmosfere kakva je vladala:

I upravo završavamo obilazak (čula sam da je danas i Plenković pio kavu na Britancu), komentiramo i sviđa nam se ovakva Ilica - kad zvoni mob. Moja Zorka, glavna urednica Biakove. Da neka dođem na kavu. Može! Pozdravljam se s Anne, odlazim Zorki na kavu....Na drugi kraj grada, ali - zar je to ikakav problem?! :)))))) Nije.

I na kraju, prije nego što krećem prema stanu - poruka s Facea. Piše meni čovjek da je mačji wc odlučio pokloniti meni. Pazi njegove objave: "Poklanjam kutni zahod za mačku, dimenzije 55x45x15. Našem mačku je premali, jer mora prije kakanja plesati break dance po šekretu." :)))))))) Smijala sam se kao luda na objavu, toliko je simpatično! Prijavila sam se, jer ću ga pokloniti Ranki, mojoj prijateljici koja brine o deset maca, i to dvije nepokretne.:(((((

Naravno, Zorka me nije pustila bez daljnjih dogovora o suradnji. A tu su i knjige, koje mi je darovala:

Eto, toliko od mene za danas. Ljubim!

Post je objavljen 19.09.2021. u 22:08 sati.