Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Psi, James Joyce i Darija...:))))

Ujutro: Dog&Style na Kustošiji organizirao je pasju školicu. Prijavila sam se, jer uskoro dolazi i moja nova wufka...:))))) Da skroz sve ne zaboravim. Davno je Goldie bila štene :(((( Ponovila sam vježbe poslušnosti za pse, kao što su: dođi, lezi, uzmi, sjedi, čekaj....Jako zgodno!!!! Fotke:

Trener i ekipa iz Dog&Style....

Popodne sam nastavila raditi s onim dječakom, sinom moje prijateljice, lektiru. Nastavak suradnje od prošle godine jako veseli i shvaćam ga kao priznanje.

Navečer: divno događanje u "Cinkušu" na Gornjem gradu: izložba na motive iz knjiga Jamesa Joycea i promocija knjige Marijana Grakalića: "Smrt Jamesa Joycea"-O samoj knjizi govorila je moja draga prijateljica, pametnica i pjesnikinja Darija Žilić. A o izložbi, radovima Krunoslava Stojanosvskog govorio je Marijan Grakalić. Izložba će biti otvorena tri tjedna. Bend je svirao starogradske pjesme, a Darija i Marijan su i zaplesali. Prekrasno druženje, i odličan završetak lijepog dana. Evo fotografija:
Autor knjige, Marijan Grakalić. Prava Joyceovska naslovnica knjige....Neke fotografije s izložbe: Slikar i autor izložbe, Makedonac Krunoslav Stojanovski. I na kraju, svirka....Prekrasno, čarobno veče u isto takvom društvu..... Darija i Marijan plešu.....
Ovoga puta se nije pila piva, bar ne ja:)))), nego tonik i jele su se božanstvene krafne, koje je naručio upravo autor knjige. Svi, koji su se zatekli tamo, tražili su još krafni...:))))) Svi! Pa i ja, koja preferira slano....

I Lukas....Zove on mene. Nije sretan sa novom učiteljicom. Da jako viče na njih, i da ima osjećaj da ga ne voli....Ne vjerujem - kažem ja. Osim toga, tko Tebe ne bi volio?! - pitam ga retorički..."Molim Te, mama neće, molim Te reci joj da više ne viče na nas". "Lukas, da je potrebno - mama bi sigurno reagirala." "Samo Ti njoj reci." "Dobro, daj mi mamu". "Nova učiteljica" - kaže sestra. "Biti će problema, nikako je ne voli"...I tako, miriše na problem....(((( Ljubim!

Post je objavljen 19.09.2021. u 00:40 sati.