Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Gladan tvoga tijela

Naslov: Gladan tvoga tijela
Autor: Inna Moore
2021. godina
191. stranica


Arien biciklista, više vremena provodi na natjecanjima nego u rodnoj Americi.
Elisa kuharica, oduvijek zaljubljena u Ariena, prati sva njegova natjecanja i intervjuje.
Nakon Tour de France, Arien odluči uzeti 6 mjeseci pauze i doseljava kod prijatelja Maxima.
Na prijateljevu preporuku, odlazi na večeru sa ženskom kojoj ni ime nije zapamtio, nakon kušanja hrane, toliko je oduševljen da odlučuje upoznati kuhara. U susret mu dolazi ženska osoba, sa osebujnim oblinama, ne može skinuti oči sa nje, predstavi se kao kuharica, a on je očaran, i hranom i kuharicom. Ona zna kako se on zove, a on se ne može sjetiti tko bi ona bila.
Tek kada se sretne sa Elisom ujutro u kuhinji, shvati da je kuharica prijateljeva sestra, Elisa. Mala kržljava i mršava djevojčica, izrasla u sex bombu sa zanosnim oblinama i odlična kuharica. Nakon par jutarnjih susreta i zajedničkom doručkovanja, oboje osjećaju jaku privlačnost i upuštaju se u sexualne odnose, skrivajući se od ostalih. Hoće li se odnos između njih pretvoriti u nešto više?! Što ako jedna strana želi više, a druga ne?! Ne želim Vam više otkrivati jer ne bih bilo zanimljivo da sve otkrijem.


Knjiga, kao i svaka Innina, odličnog sadržaja, čitljiva, zanimljiva, likovi sexy i hot, radnja vuče da čitaš stranicu za stranicom, ubija i najveće čitalačke krize.
Nemam ni jednu zamjerku osim one da ću bankrotirati jer želim sve Innine knjige na svojim policama. Imate veliku preporuka od mene za ovu knjigicu.

Ocjena 5/5Post je objavljen 07.09.2021. u 19:41 sati.