Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/athropa

Marketing

31.8.

U stisci sam s vremenom. Budim se rano, dolazim doma oko 15 i preuzimam bebu. Poslije, dok je uspavam, obicno sam preumorna za tipkanje.

Dakle, dva tjedna radim u industriji. Drukcije je od skole. Dosta drukcije. Ali pozitivno drukcije.
Posao zahtijeva puno ucenja, puno citanja, puno povezivanja razlicitih informacija. Nisam jos sve pohvatala skroz, ali snalazim se. Danas sam imala 4 ili 5 pokusaja za prijedlog jedne stvari u proizvodnji. Sef ima naviku ne davati mi gotova rjesenja, sto iskreno cijenim. Isto tako ima strpljenja sastanciti sa mnom da mi objasni zasto nesto lijepo izgleda na papiru, ali ne ide u praksi. Dani prolaze brzo. Skompala sam se s laboranticom, imam i ekipu s kojom zapalim cigaretu pod pauzom i sve u svemu nije lose...

Malecka raste. Ima vec dva zubica i valjda 12 kila u masi. Ponekad me uhvati osjecaj krivnje jer nisam stalno s njom, ali financije su nam takve da s jednom placom ne mozemo zivjeti i financirati radove na potkrovlju. A i brutalno mi je trebala promjena okruzenja. Ipak, nekad... Nedostaje mi. Nedostaje mi i muz kojeg ovih tjedana ni ne vidim bas. On radi popodnevne dva tjedna sad, ja sam konstantno jutarnja. Ostavljamo si poruke.

Radovi na katu napreduju. Polako, ali sigurno. Sve je nekako krenulo, samo se moram snaci u masi svega i svacega. Skoro pisem post koji nije update na stvari koje se dogadjaju. Nadam se da ste mi svi dobro. Pratim vas tu i tamo, prije sna.

Zagrljaj,
M.
Post je objavljen 31.08.2021. u 17:30 sati.