Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/planetazemlja

Marketing

PRIJATELJSTVOMudre izreke mudrih ljudi o prijateljstvu.“ Nijedno prijateljstvo nije slučajno” - O. Henry

“ Na svijetu je najteže objasniti prijateljstvo .To nije nešto što se uči u školi. No ako niste naučili smisao prijateljstva, stvarno niste naučili ništa.” - Muhamed Ali

“ Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao i prihvaća što si postao” - William Shakespear

“Pravi prijatelji su poput dijamanata - svijetli, predivni, dragocjeni i uvijek u modi” -.Nina Ricci

“Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.”- Jim Morrison

“Pravo i iskreno prijateljstvo nešto je najbolje što se nekome može dogoditi u životu zato kada imate tu osobu, recite joj s vremena na vrijeme, koliko vam zaista znači.”Kažu, da su najveća prijateljstva ona, koja se stvaraju u mladosti Naravno da su nam mladenačka prijateljstva dragocjena, ali to ne znači da i kasnije u životu ne možemo stvarati nova.

Imam jednu prijateljicu koja se je pojavila kasno u mom životu, ali mi je jednako važna .Znamo se cijelu vječnost, jer je ona kći moje prijateljice i prijateljica moga sina, a prijateljstvo je nastalo kasnije.

Ona je jedna unikatna prijateljica. Puna je života, energije , zaraznog smijeha, a uživa u onome što radi. Nije da nema i ona svojih teških minuta kada se zavlači u neku rupu, ali ako ste u depresiji, diže od mrtvih.

Daje savjete, kada ti je teško. Daje savjete o modi, prirodnoj kozmetici, prirodnim lijekovima, vrtlarstvu kuhanju.itd. Ima bezbroj tema za razgovor od reinkarnacije do sukoba demokrata i republikanaca u SAD-u

Talentirana je slikarica, koja ne radi samo slike. Između ostalog radila je predloške za tepihe, po kojima je jedna hrvatska tvornica radila unikatne tepihe , uspješne u izvozu i još puno toga.


Život gleda kroz ružičaste naočale, pa je gotovo svaka stvar u kući oslikana ružicama. Vrhunac su tačke, obojene ružama, koje su bile okidač za pisanje ovog posta.
Evo i nekoliko maslina


I na kraju dragoj prijateljici čestitka, što će postati baka jednog malog dečkića
vv

Post je objavljen 31.08.2021. u 15:31 sati.