Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tommyfoster

Marketing

DETALJAN PREGLED STANLEYBET KLADIONICA


Popularni među igračima u Hrvatskoj kladionica je rebranding, a sada se zove Stanleybet. Prema web stranici tvrtke, igra će sada postati svjetlija i zabavnija. Naravno, možete vjerovati na riječ, ali odlučili smo otići i sami osigurati da je rebranding tvrtke otišao samo u korist. O tome će biti naš Na stanly bet pregled: ono što sada izgleda igralište, što čeka korisnike i koje su najbolje trenutke prebačene iz stare kladionice.

Stanleybet pregled: rebranding rezultati

Kada idete na uobičajenu adresu, odmah nas baca na promijenjenu domenu, a svijetla slika izvještava o transformacijama koje su se dogodile. Najvjerojatnije će ovaj banner dobrodošlice uskoro biti izbrisan, ali ćemo ga spremiti za priču u obliku snimke zaslona.

Pritisnite gumb " Otvori igru — - i dobiti na samom mjestu. Na prvi pogled, ništa osim logotipa nije se promijenilo. Dakle, ukratko ćemo govoriti o značajkama koje je Stanleybet preuzeo od svog prethodnika:

Shema boja ostala je netaknuta. Nakon takvog sjajnog početnog bannera, očekivali smo da ćemo vidjeti brutalne promjene u dizajnu stranice. Međutim, bili smo u krivu: jedina promjena koja hvata vaše oči je logotip (a zatim-ne odmah, jer ima iste boje i samo izmijenjeni prvi dio). Inače-poznata tamna tema, prikladan raspored blokova i izbornika. Možda će i dalje biti nekih poboljšanja, ali zašto, ako i tako sve radi.Oklade uživo Stanleybet u potpunosti ponavlja popularne dijelove stranice prethodnika. Ovdje korisnici čekaju ne samo sportsko klađenje s vrlo dobrim omjerima, već i odjeljak "Igre", gdje postoji nekoliko zanimljivih lutrija. Usput, postoji demo način, tako da možete samo gledati napredak u igri.

Live-info i Live-TV. Sačuvao je omiljeni blok s emitiranjem sportskih događaja. A grafički je dostupan bez registracije, ali za gledanje videa će morati ući u svoj osobni račun.

Urednik klađenja. Korisna značajka dostupna je i na Stanleybet. Vidjeli ste ishod zanimljiviji, ali je li oklada već zaključena? Nije važno, može se urediti i pretvoriti, na primjer, iz specijalizanta u express. Igrači aktivno uživaju u ovoj prilici i dobivaju više zanimljivih koeficijenata.

Budući da je sve ostalo otprilike isto kao što je bilo, postavlja se logično pitanje: zašto radimo na pregledu Stanleybet? Odgovorimo: još uvijek postoje neke inovacije, a o njima nam govori nadolazeći banner, snimak zaslona kojeg ste vidjeli na početku članka. A mi malo konkretiziramo informacije:

Bonus od 1000 dolara fribeta prilikom registracije. Kako bi korisniku omogućio isprobavanje Stanleybetovih mogućnosti, Hrvatska kladioničar daruje u obliku 10 fribeta od 100 dolara novim igračima. Pa, dobar početak za kladioničara nakon rebrandinga!

Top oklade. Nismo u potpunosti razumjeli što Stanleybet podrazumijeva pod ovim izrazom, ali najvjerojatnije zbog povoljnih koeficijenata za događaje i dostupnosti prikladnog sustava sortiranja (popularne utakmice, Nadolazeći događaji i tako dalje).

Ekspres dana. Vjerojatno jedna od najprofitabilnijih ponuda ažuriranog kladioničara. Zaključivši predloženo mjesto u Hrvatskoj Stanleybet Express, dobivate povećani koeficijent. To jest, ako oklada prođe, izračunat će vam se po višem omjeru, što znači da će dobitak biti veći.

Na taj način možete završiti Osnovni pregled Stanleybet, jer inače je stranica potpuno identična prethodnom. Možda ćemo uskoro očekivati strme dionice, jer je kladioničar to izvijestio u lansiranom banneru. I svakako ćemo vam reći čim se pojavi nešto zanimljivo.

Registracija na web stranici Stanleybet

Postupak registracije za Stanleybet je jednostavan i ne razlikuje se od ostalih pravnih kladionica. Registracija se događa ovako:

Otvorite web stranicu ili aplikaciju Stanleybet.

Ispunite obrazac za registraciju (telefonski broj, Lozinka).

Prođite kroz identifikaciju.

Pokupite početne nagrade i kladite se.

Mobilna verzija Stanleybet

Nakon glavne web stranice, mobilna verzija i aplikacija podvrgnuti su rebrandingu. Sada postoji odgovarajući logotip, iako se uopće nije dogodilo drastične promjene. I usput, smatramo da je igranje putem aplikacije prikladno ako je vaš glavni alat za to smartphone. Možete preuzeti program na web stranici Hrvatske kladionice u odgovarajućem odjeljku.


Post je objavljen 26.08.2021. u 21:41 sati.