Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

šug

aj, nemojmo se zajebavat i pravit se pametni. šta je to šta se ne zaboravlja i daje začin svemu pa i u braku? a da bi razumili o čemu govorin onda ću van pojasnit.

dakle, ide anketa na na temu divlji životinja, al da nebi neki mislilili kako ribe nisu divlje životinje oma da i razuvnerin, jesu, ribe su divlje životinje. i sad ja danas dadin brujet od divlji riba. ugor je inače opasna riba, a bogami i škarpina, grdobina i kokot se ne svačaju ozbiljnodok se sa njima ne susretneš, ali, jesu, one su divlje životinje, isto ka vepar, jelen, srna pače čak, a bogami i medo. i sad, šta svemu tome daje nezaboravljiv doživljaj? šuuuuug!

ako napraviš medu na gulaš on će pusti svoje gušte, di? u šug! isto ka jelen i vepar. ako skuvaš brujet od različite ribe, ona će se ispurgat di? u šuuug. od načina pripreme i vrimena kuvanja će ovisit jel meso spomenute divljači pa i ribe, of kors, meko il nekuhano, a to opet pak ovisi o onome ko kuha, jel se drži recepta il ima filing. ako se drži recepta garant će nešto sjebat, al ako je zajeba u startuni šuuug ga neće izvuč na zeleno-modru brazdu jer, šuuug se radi u startu! i on je taj koji ga svi pamte.

a sad iden jist brujet :p

Post je objavljen 20.08.2021. u 15:34 sati.