Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/max777

Marketing

favbet

Pregled kladionice, web stranice i linije
Registar
Kako doći do web-stranice
kladionica licence. To znači da za pristup web https://dalmacijaportal.hr/ekskluzivni-supersport-bonusi-i-besplatne-oklade-dostupne-igracima-koji-se-registriraju-online/ stranici, ne morate tražiti alternativna rješenja kao što su alternativne adrese, VPN ili ogledalo radi danas.

Za razliku od mnogih drugih kladionica, ovaj ured nema zasebnu web stranicu za igrače iz Kazahstana. Ima samo jednu jedinstvenu web stranicu za korisnike iz Kazahstana, Rusije i zemalja ZND-a. Svatko odabire vlastitu vremensku zonu i jezik. Ako ste u Kazahstanu, Vremenska zona, Kazahstan i ruska verzija stranice automatski će se konfigurirati.

Još jedan razlog zašto BC ne stvara alternativnu web stranicu je mali (u usporedbi s drugim tvrtkama) tok igrača. Web mjesto je dovoljno da se svatko može kladiti na sportske događaje bez ikakvih kašnjenja ili nedostataka.Na temelju koje licence KZ radi
Postoje pitanja o zakonitosti BC u Kazahstanu, jer ovaj kladioničar ima državnu licencu. Osim toga, kladioničar također ima dodatne licence za organizaciju lutrije.

Kao što se i očekivalo, dokument je napisan u Ministarstvu turizma i sporta Republike Kazahstan. Licenca vrijedi od 13 lipnja 2017 do 13 lipnja 2027. Vaše skeniranje bit će objavljeno na web stranici kladioničara. Ovaj dokument možete pronaći u odjeljku "O nama".

Nema riječi o sudjelovanju u BC na nezavisnim organizacijama na vašoj web stranici. Ipak, u tom smislu, BC se ne razlikuje od ostalih tvrtki u Kazahstanu koje nude sportsko klađenje.

Kako se registrirati na web mjestu
Kako se registrirati na web mjestu

Da biste se registrirali na web stranici BC, kliknite odgovarajući gumb koji se nalazi na vrhu početne stranice. Vidjet ćete Dvije opcije registra u isto vrijeme:

Putem SMS-a. To je najbrži način za stvaranje računa pomoću funkcionalnosti na web stranici BC. Morate unijeti samo telefonski broj, navesti valutu u kojoj želite otvoriti račun i dobiti poruku s korisničkim imenom i zaporkom za prijavu na web mjesto. Odmah nakon toga možete napuniti ravnotežu i napraviti svoj prvi ulog.
Unosom podataka. To je standardni način registracije. Da biste ga koristili, navedite podatke za prijavu u nastavku, na web stranici BC i unesite podatke o vama. Sva polja koja vidite u snimci zaslona su obavezna za popunjavanje. Budite oprezni pri prijavljivanju informacija. Činjenica je da promjena korisničkog imena, imena ili novčića neće funkcionirati nakon završetka registracije. Nakon nekog vremena, E-Mail Potvrda registracije će biti poslana na vašu adresu e-pošte.
Bez obzira na odabranu metodu registracije, ne zaboravite se složiti s BC pravilima i potvrditi da već imate 21 godinu. Ako još niste navršili ovu dob, bolje je čekati s registracijom na web mjestu, budući da će prijevara i dalje biti otkrivena u fazi provjere. Naglašavamo da je provjera potrebna za povlačenje sredstava.

registracija -
Kako izvršiti uplatu i povući sredstva s web stranice
Da biste nadopunili svoj račun na web stranici BC, možete koristiti sljedeće metode:

Bankovni prijenos. Otvaranje bankovnog računa za to nije potrebno.
Prijevod na kartu. Nažalost, ova metoda trenutačno ne funkcionira.
QIWI. Možete napuniti ravnotežu putem Qiwi terminala i pomoću QIWI novčanika obično.
Astana-Plat Terminal. Možete napuniti svoj račun za igre na bilo koji stroj iz zemlje.
Točke prihvaćanja plaćanja. To nije najprikladniji način nadopunjavanja vašeg računa, jer zahtijeva ne samo fizičku prisutnost na prijemnom mjestu, već i pisanu izjavu.
Kako napuniti račun i povući sredstva

Imajte na umu da su sve gore navedene metode valjane samo u Kazahstanu. Također je važno razumjeti da svaki zahtjev za polog mora sadržavati svoj vlastiti registracijski broj, jedinstven. Da biste saznali, kliknite na "napuniti račun" na web stranici BC.

Da biste povukli sredstva, možete koristiti bilo koju od gore opisanih metoda, ne računajući terminale Astana-Plat. U ovom trenutku trebat će vam i registracijski broj, stoga nemojte zaboraviti.

Koje bonuse možete dobiti
Velikodušni bonusi su jedna od glavnih prednosti kladioničara . Sada, na web stranici kladioničara, postoje sljedeće vrste promocija koje se odnose na parove i kurirske:

Hokej

NHL i KHL: veličina glavnog vremena, rezultati i hendikep će biti 5-6. 5%. Ostale hokejske lige navedene su među 5.5% i 8%.

Košarka

Margine za glavne događaje, košarku (NBA, Eurolige), 5-5. 5%. Legure ostatak ne razlikuju mnogo u smislu performansi, bit će između 5-6%.

Tenis

Teniska marža ima 3 razine cijena: ATP-5-5. 5%, WTA-5.5-7.5%, ITF turniri i kandidati-7-8%.

Kako smatramo marginu kladioničara

Odabir Oklada je normalan
Prema broju događaja u liniji visoke razine. Postoji manjak uočen u geografiji i dubini. To nije izbor bogatiji za sport. U isto vrijeme, u liniji kladioničar, možete pronaći natjecanja rijetke. Linija je proizvod, potpuno rukopis analitičara domaćih tržišta jedinstven. Početni redak je ograničen na zid. BK boja proširena daje bliže početku. U liniji BC, igrač može kladiti na statistiku, ne samo u igri, ali i na dan utakmice Lige odabranog na turneji, puno oklade na druge statistike. BC analitičari održavaju ravnotežu uspješno-sadrže maksimalni broj jedinstvenih tržišta za profesionalne Amaterske igrače, a istodobno razumiju koji su turniri i sportovi od interesa za profesionalne igrače.


Nogomet

Svaka utakmica i turneja bit će potpisana pojedinačno, tako da ponuda može varirati ovisno o tržištima. BC daje mural statistike na dan utakmice, turneje, slikarstvo varijablu u kreditnom kutu, i žuta.

Zadana boja za većinu kladioničara nadopunjuje se dobrom ponudom hendikepa i složenosti, uključujući i one prilagođene. Vrste: standardni, posebni i cjelina. Tržišta su moguća: dva uzastopna cilja od strane jednog tima, broj 1 (2, 3, etc.) u rezultat; nije postigao kaznu; pobijediti u nizu ili u nizu unakrsno; hat-trick ili dva puta u utakmici; ako igrač će postići sa zamjenom; Autogol; što će biti više (crtanje ili njegov raspon); što će se dogoditi prije (kut, offside, LCD ili cilj); ako je utakmica će primijetiti da je tip tako zanimljiva linija u BC kao oklade na sintetičke.

Košarka

Boja u košarci BC je prilika za kupnju bodova u oba smjera na hendikep i ukupno, ukupno individualni tim, uspoređujući performanse facilities, vrijeme / utakmica, klađenje na obali maksimum. Izgledi su neophodni.

Imajte na umu da BC nudi oklade na statistiku-skokovi, prijenosi, prekršaji. Postoje statistike pojedinih igrača na liniji.

Hokej

Slika objektivno promjenjiva je mogućnost kupnje zajedničkog i hendikepiranog, kako za odlazak tako i za sve, kako za razdoblja. Napredna statistika dana u KHL / NHL klađenju / vrijeme izvršenja.

Tenis

Boja tenisa za glavne ATP i WTA turnire s većine zadanih tržišta: Izlazak, ukupno (igre, Setovi), handicap, set / match, ukupno pojedinačno, usporedba setova, taibreak-da / ne, slika Set.

Turniri i natjecatelji ITF-boja Minimalna narudžba: rezultat, rezultat,hendikep.

Usluga uživo-normalno
Što se tiče pokrivenosti događaja, prosječna je razina. Nisu svi događaji spomenuti u drugim kladionicama, u djeliću vremena, oni su u BC liniji . Slikarstvo i koeficijenti odgovaraju sadržaju, a po cijeni, Prematch linije. U slučaju NBA utakmica, margina se smanjuje na 5-5%.

U BC, postoje problemi s prihvaćanjem operativne stope - često se stope ne prihvaćaju automatski, već se šalju na odobrenje trgovcu. Kao rezultat toga, slijedi prijedlog za podešavanje vrijednosti ili koeficijenta. Također se prakticira umjetno povećanje vremena prijema-do 35 sekundi –

Medij za pohranu-prema zadanim postavkama, infographic i TV ne rade. Da biste ih aktivirali, morate biti ovlašteni na web mjestu na kraju utakmice kako biste dodirnuli napredak utakmice ili gledali emisiju. Odabir PrijenosaBonusi za prvi depozit. BC izdaje 100% iznosa prvog pologa na račun. Istina, kasnije, ovaj bonus bi trebao biti odigran.
"ALL-IN "i"Big-in". Takvi prijedlozi su stvoreni posebno za one koji vole igrati puno. Predviđaju povećanje maksimalne vrijednosti uloga.
"Bonus za najaktivnije kupce."Ova promocija se održava svaki dan . Kladioničar odabire najaktivnije korisnike i plaća određeni postotak prometa ili gubitka.
"Bonus za superexpress." Ovaj bonus vam omogućuje da dobijete do 20% maksimalne potvrde. BC također nudi mogućnost vraćanja do 30% više, račun je izgubljen.
"Bonus na Express je kompetentan ."U sklopu ove promocije, sretni igrači dobivaju bonuse za kurirske uređene ispravno s visokim omjerima. Ovaj bonus se dodjeljuje na temelju rezultata dana, tjedna i Mjeseca.
"Bonus za brzi klađenje na nogomet i hokej."Bit ovog bonusa jasno je u Vaše ime . Istina je da, da biste ga dobili, morate napraviti ekspresni pobjednik.
"Express " preferirani". BC sama uzrokuje ovaj "bonus"poseban". Činjenica je da se aktivira kada igrač ne pogodi jedan od događaja u ekspresu. U tom slučaju, vaš ulog se vraća. Naravno, to se događa samo pod određenim uvjetima.
promotivni kôd
Što možete kladiti na web mjestu
Kladioničar nudi tri glavne vrste oklada:

Rezultat. Za većinu sportova, kladioničar postavlja tri mogućnosti ishoda: pobjeda prvog tima / sportaša, pobjeda drugog tima / sportaša, kravata.
Spreman. Hendikep znači prednost stvorio umjetno, što je dano od strane jednog od timova ili sportaša. Hendikep uravnotežuje razliku između voljenog i slabog.
Za sve. Pojam označava ukupan broj bodova dobivenih tijekom utakmice, obje momčadi ili sportaša. Za neke igre, BC pruža priliku da se stavi na određeni interval ili krug.
Valja napomenuti da kladioničar također nudi igračima stvaranje novih ponuda za tržište, tj. Može se kladiti da neće biti ničija, jedna od momčadi ne gubi vrijeme, etc.

Koji sportovi su prisutni u liniji
Koji sportovi se mogu kladiti

Linija kladioničara može se nazvati prosjekom. Sadrži sve popularne sportove, a ne osobito popularne u našoj zemlji, ali nešto sasvim neobično ne može se naći u njemu. Možda discipline i više nestandardne linije BC može se smatrati skakanje.

Klađenje na eSports na BC web stranici također su prisutni. BC je uključio oklade na Dota 2, Counter-Strike I League of Legends u svojoj liniji, tj.

No, kladioničar je dodao Vašu web stranicu s cijenama politike koje se stavljaju u zasebnu kategoriju. Igrači se također potiču da se kladiti na utrke konja, trčanje psa, virtualni sport. Imajte na umu da nisu svi kladionice uključuju takve događaje u liniji.

Kako se kladiti
Sve trenutne oklade nalaze se izravno na glavnoj stranici BC stranice u odjeljku "razmjena licitacija". U nastavku možete pronaći" okladu posljednji sat", to jest, predviđanja za utakmice koje su već u tijeku ili će se početi.

Ulozi su podijeljeni u discipline. Brojne discipline, timovi ili profesionalni sportaši su navedeni. S desne strane, datum i vrijeme polaska se registriraju i desno, možete vidjeti kategoriju.

Da biste se kladili, dovoljno je kliknuti na jednu od momčadi ili određenog sportaša. Vidjet ćete stranicu s više detalja o okladu potencijal.

Činjenica je da se na web mjestu oklade ne vrše protiv kladioničara, već protiv drugih igrača. To postaje jasno na naslovu"kako vaš protivnik vidi svoju ponudu".

Da biste saznali moguće dobitke, unesite iznos koji želite uložiti u odgovarajuće polje. Možete pratiti sve moguće isplate protivnika odjednom i donijeti informiranu odluku o završetku oklade.

Da biste se kladili, jednostavno kliknite gumb "ponudi okladu". Istina, prije toga, morat ćete napuniti račun barem za minimalne iznose.

Post je objavljen 18.08.2021. u 17:28 sati.