Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Plazma shake

Od jutra oko hranice i pića...:)))))) Danas sam gastronomski griješila, ali - nije svaki dan tako...Ujutro: plazma shake. Recept: 2 dcl mlijeka, 4 žlice Plazme (ja već imala mljevenu Plazmu kupljenu), 1 žlica kakaa ili Nesquika (što god imate), 3 žlice jogurta (ja stavila) ili slatkog vrhnja. Nisam stavila slatko vrhnje, jer sam stavila šlag na kraju. Sve sastojke sam ubacila u Nutribullet (ili ako imate shaker) i izmiksala sve sastojke (minuta posla): Radi ljepšeg izgleda, malo plazme sam stavila na vrh, isto kao i šlag i rastopljenu kockicu čokolade. Ma mrak! Ljudi, kako je to dobroooo! Evo fotografije:


No, onda čitala i pisala, onda telefonirala....I sjetim se da sam na Instagramu osvojila točeno pivo u Harats Irish Pubu, blizu Kaptola....Fino! Pivica i neka hranica! Tako je i bilo!
Hvala domaćinima, zaista sam oduševljena i ljubaznošću mladosti i odličnom pivom i hranom! Sve pohvale!!!!!! Mljac, mljac! Fotografija dva: Fotografija tri: Jedna porcija je bila s piletinom i kečapom (rolice), a druga porcija Coleslaw salata i rolice od šunke i sira. I naravno, piva.
Ali, što je najljepše u ovome danu - mamin osmijeh preko telefona! Čujem da je u redu, da joj je bolje. Čujem po glasu! Yes!!!! I sve drugo pada u vodu....Sve drugo - lijepo - pada u drugi plan. Ovo je najljepša vijet. Mirno spavaaaammmmm! Ljubim vas!

Ps: Sretan blagdan Velike Gospe svima koji slave! Imendan moje drage bake Marije. Mariška, kako smo je od milja zvali - sretno Ti, gdje god da jesi. Jako nedostaješ. Ljub!

Post je objavljen 14.08.2021. u 23:12 sati.