Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

NE TRIJUMFALIZMU!

Evo sad je prošlo dosta dana (da se oladim) od proslave Oluje, pa da malo "analiziramo"

Naime naš predsjednik a i premijer su se na proslavi 26.obljetnice Oluje svim silama trudili prikazati taj događaj kao jedan pacifistički događaj, možda čak i kao paradno-ponosno paradu mira i ljubavi.
Na to se odlično "nakalemio" i biskup ili možda bolje rečeno tzv. biskup, J.Bogdan koji isto poručuje prežvakanu mantru o suživotu i ljubavi s drugim drugačijim i onim...

Pustio sam malo, da vidim hoće li tzv. javnost komentirati taj silni pacifističko-cvijetnoljubavni pjev naših vođa, svjetovnih i duhovnih...
Skoro ništa!
Mislim da se samo Hodak malo očešao.

A onda kao finale, ispred vojnika govori neki vukovarski ratnik!
Pitam se, jesu li svi ovi sudionici Oluje "pomrli"
Možda smo mogli pozvat sudionike s one strane, da stane s traktorom, tri prsta i zvijezdom na Dinari da možda ovom puku bude jasno da mi nemamo nikakve dobrosussjedske odnose ni sa Muslimanima i Srbima u BiH, ni sa Srbima u Srbiji..
Nego da se radi o prijetvornim neprijateljima svega onog što se smatra-hrvatskim!

Ja, neki dan govorim dvojici dobrih znanaca, intelektualaca, muslimana da se oni kao dugogodišnji stanovnici ovog grada (preko 40 godina) oženjeni Hrvaticama, katolkinjama moraju odrediti prema položaju Hrvata u BiH a i položaju i stavu muslimana u Hrvatskoj poslije Šefka.....ali nisu bili baš razgovorljivi..

Sad čujem da se neki muslimanski skorojević obrušio na Dodika, objašnjavajući mu kako je prihvaćanjem islama raja s ovih prostora zadobila dodatne obveze u molitvi, postu, porezu(mislim na područje današnje BiH) a ovi koji su se "otimali" otomanistima su uživala nebrojene povlastice....
Age i begovi su im ševili zaručnice, malo su nabijali na kolac ove koji nisu prihvatili velike misli skaldištara iz Meke..u svakom slučaju u BiH je napravljen veliki civilizacijski izkorak!
Pa ja, eto kao skromni bloger, poručujem ovom islamskom pisdunu, onu poznatu Freshovu misao o njegovoj materi!

Znači, nema tu nikakvog mira ni mirenja, jer on jednostavno nije moguć!
Jer Srbe vode, uglavnom pederi i luđaci, ako su umješa pokoji pametniji, ovi ga ubiju.
Muslimani?
Nema tu čovjeka koji se usudi reći da je islam kršćanska hereza, da je ognjem i mačem, slično kao i komunuzima poharao zapadni svijet a danas je idealno sredstvo za sijanje straha od terorizma (trenutno je malo zapostavljen, jer nas teroriziraju s coronom)
Znači, mi Oluju ne slavimo mi samo podsjećamo da je onih 15.000 hrvatskih branitelja dalo svoje živote da bi se neki kerili po Kninu i baljezgali pacifističe parole

Nema tu pomoći!
Jedino da sad ovi Možemo dobiju i parlamentarne izbore, pa da nam mile kekin sviri po Kninu a da na bis Rimac u svojoj Neveri doveze Bajagu (on ima iskustva s pjevanjem u Kninu)

Ovaj svijet je nemoguć jer progresivni bježe od Gospodina velikom brzinom a konzervativni kaskaju puževim korakom za Njim a najveća skupina neodlučnih leži u bari sa žabama kreketušama stajaćih voda.

Evo malo i Nineka za našeg Blogia!












Post je objavljen 11.08.2021. u 17:10 sati.